Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Economia in vremea coronavirusului

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPERCĂRŢI
ÎN PREGĂTIRE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Kryon Cartea 12. Cele douasprezece straturi ale ADN-ului
-15
Kryon Cartea 12. Cele douasprezece straturi ale ADN-ului
Editura: For You
Data aparitiei: 2014
Numar de pagini: 316
Autor(i): Lee Carroll
Editura: For You
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

Kryon Cartea 12 - cele douasprezece straturi ale ADN-ului - un studiu ezoteric despre maiestria interioara - Lee Carroll

Am scris aceasta carte pentru a prezenta cea mai mare mutatie evolutiva din istoria omenirii. Din 1987, pe masura ce gataxia se îndrepta în ritm de melc catre alinierea galactica din 2012 ...
Pret: 30,00 lei
Pret: 25,50 lei
buc.
CARTI » Spiritualitate si Ezoterism » Kryon Cartea 12. Cele douasprezece straturi ale ADN-ului

Kryon Cartea 12. Cele douasprezece straturi ale ADN-ului

Kryon Cartea 12 - cele douasprezece straturi ale ADN-ului - un studiu ezoteric despre maiestria interioara - Lee Carroll

Am scris aceasta carte pentru a prezenta cea mai mare mutatie evolutiva din istoria omenirii. Din 1987, pe masura ce gataxia se îndrepta în ritm de melc catre alinierea galactica din 2012 (cu 0,001 grade pe luna în drumul catre centrul de interes reprezentat de alinierea atât de disputata matematic a Soarelui nostru cu ecuatorul galactic si centrul Caii Lactee), "am fost martorii unor schimbari majore. Descoperim ca nu suntem victime ale Pamântului.

Punem la îndoiala însasi premisa care ne-a tinut în întuneric, ca ne-am nascut pacatosi si nu avem nicio sansa. în schimb, sute de mii de oameni cunosc trezirea în fata posibilitatii de a avea creatorul în ei, de a se putea vindeca singuri din punct de vedere emotional si fizic si de a putea initia un flux informational catre propriile organisme si catre planeta, care poate modifica, în cele din urma, modul în care oamenii interactioneazâ unii cu altii.

Ei descopera compasiune în centrul majoritatii solutiilor - chiar si al celor politice. îsi asuma, în cele din urma, responsabilitatea crearii propriilor circumstante, în loc sa accepte pur si simplu ce li se ofera. întregi culturi pun sub semnul întrebarii ceea ce li s-a spus în trecut.

Lee Carroll

Fragment din carte

STRATUL DOISPREZECE: Dumnezeu Atotputernicul - Stratul Trei al lui Dumnezeu (pag. 312)

Te surprinde acest strat?

Este al treilea strat al lui Dumnezeu si esenta creatorului însusi. Ce este Dumnezeu? Este doar cuvântul pe care-l folositi pentru energia creatoare a Universului si cea care este peste tot, cuanta, fara început sau sfârsit.

Dumnezeu este si în voi, dar nu locuieste acolo. Dumnezeu a desprins o bucata care locuieste în voi si care se afla, de asemenea, în stare de entanglare (parte din Dumnezeu - parte din voi) si care va face parte din creatie. Dumnezeul interior este literal. în fiecare Om care a trait vreodata pe planeta exista o parte din constiinta creatorului.

Când vorbim despre asta, în multe culturi izbucnesc controverse serioase. "Vrei sa spui ca personajele cele mai negative din istoria omenirii l-au avut pe Dumnezeu în ele?" Da. Dar asta înseamna ca l-au ignorat în totalitate si au facut ceea ce au facut prin liberul arbitru.

"Vrei sa spui ca, atunci când au murit, nu a existat nicio pedeapsa pentru ceea ce au facut?" Corect. Pedeapsa si recompensa sunt concepte Umane, care creeaza razbunare sau sarbatoare si formeaza, cumva, un pachet care nu este complet decât daca Omul primeste ceea ce merita.

Este un concept tridimensional, pe care-l atasati lui Dumnezeu, asa cum faceti cu atât de multe concepte Umane. In mintea voastra, si Dumnezeu rasplateste si pedepseste. E ceva ce se regaseste în toate sistemele voastre spirituale moderne.

Credeti ca în rai exista, oarecum, vrajba. Exista îngeri care se lupta pentru putere cu alti îngeri. Exista ierarhii de control. Exista chiar si un înger cazut, caruia i se permite, cumva, sa fie puternic si care va vrea sufletele. Exista razbunare, si pedeapsa, si groaza, si ura. Exista demoni care se lupta cu îngerii, iar Dumnezeu se afla, într-un fel, în mijlocul acestor lucruri, ca decident al binelui si raului.

Asta credeti ca înseamna Dumnezeu? Nicidecum. Este doar creierul Uman care încearca din rasputeri sa justifice ceva ce pur si simplu nu exista în stare multidimensionala. Asa ca transfera toate atributele Umane asupra lui Dumnezeu din cer - mitologia este plina de asa ceva.

Oamenii nu pot gândi dincolo de propria constiinta, exista si o sintagma care spune: "Nu poti sa stii ceea ce nu poti sa stii"'. Este imposibil sa-l înveti pe un câine proprietatile becului incandescent. Câinele chiar nu poate sa înteleaga. Oricât de mult ai încerca, câinele nu va putea învata asa ceva.

Daca ai putea sa-l întrebi pe câine ce face, ti-ar spune: "Pot sa învat orice! încearca. Pot sa aduc batul si sa ma rostogolesc. Pot chiar sa învat sa înteleg miscarile mâinii si starile emotionale ale Omului.

Sunt un câine cât se poate de destept." Omul intelectual are acelasi argument. Crede ca gândirea lui este nelimitata, dar este complet depasit atunci când se confrunta cu lucruri din afara propriei lui realitati.

Spune-mi, dragul meu, poti sa te gândesti la ceva care nu are început? Nu, pentru ca adevarul tau este ca totul trebuie sa aiba un început.

Cuprins Kryon Cartea 12. Cele douasprezece straturi ale ADN-ului

Cuvânt înainte de Dr. Todd Ovokaitys

CAPITOLUL 1 Lucruri invizibile! (Lee Carroll)

CAPITOLUL 2 Cum a început totul (Lee Carroll)

CAPITOLUL 3 ADN-ul examinat altfel (Lee Carroll)

CAPITOLUL 4 Lucruri la care nu se gândeste nimeni (Lee Carroll)

CAPITOLUL 5 începutul învataturii (Lee Carroll)

CAPITOLUL 6 Cele douasprezece straturi ale ADN-ului (Kryon)

CAPITOLUL 7 Grupul unu al ADN-ului - straturile unu, doi si trei (Kryon)

CAPITOLUL 8 Grupul doi al ADN-ului - straturile patru, cinci si sase (Kryon)

CAPITOLUL 9 Grupul trei al ADN-ului - straturile sapte, opt si noua (Kryon)

CAPITOLUL 10 Grupul patru al ADN-ului - straturile zece, unsprezece si doisprezece (Kryon)

CAPITOLUL 11 Rezumatul grupurilor de straturi ale ADN-ului si marele lor secret înfricosator! (Kryon)

CAPITOLUL 12 Activarea câmpului ADN-ului (Kryon)

CAPITOLUL 13 începutul activarii energiilor specifice ale ADN-ului (Kryon)

CAPITOLUL 14 Istoria ADN-ului si a rasei Umane (Kryon)

CAPITOLUL 15 Marea prejudecata a stiintei (Kryon)

CAPITOLUL 16 Evenimente actuale (Lee Carroll)

Viata articifiala - un alt fel de ADN

Ce parere ai despre cartea "Kryon Cartea 12. Cele douasprezece straturi ale ADN-ului" ?

Cine a cumparat Kryon Cartea 12. Cele douasprezece straturi ale ADN-ului, a mai cumparat si:
Muntele sacru. Initiere in doctrinele secrete ale Tibetului
Lobsang Rampa
Rugaciunea broastei, volumul 1
Anthony de Mello
Al treilea Iisus. Acel Hristos pe care nu il putem ignora
Deepak Chopra
Sa reparam trecutul si sa vindecam viitorul prin recuperarea sufletului
Alberto Villoldo
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE