Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Istoria iubirii

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP 10
VANZARI
MAESTRII
SUCCESULUI
MISTERUL
DIN BUCEGI
JEFFREY ARCHER
FAMILIA CLIFTON
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Iubeste-i sau ii pierzi. Strategii pentru managerii ocupati
Iubeste-i sau ii pierzi. Strategii pentru managerii ocupati
Editura: Act si Politon
Anul de aparitie: 2015
Numar de pagini: 224
Autor(i): Beverly Kaye, Sharon Jordan-Evans
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

Este deja arhicunoscut faptul ca înlocuirea angajatilor unei firme atrage dupa sine costuri considerabile, de pâna la 200% din valoarea salariilor anuale ale acestora.

Iata de ce retentia personalului constituie în prezent una dintre temele majore ale mediului de business. Numeroase sondaje au relevat faptul ca angajatii multor companii sunt nemultumiti ...
Pret: 49,00 lei
buc.
CARTI » Afaceri, Dezvoltare Personala » Iubeste-i sau ii pierzi. Strategii pentru managerii ocupati

Iubeste-i sau ii pierzi. Strategii pentru managerii ocupati

Este deja arhicunoscut faptul ca înlocuirea angajatilor unei firme atrage dupa sine costuri considerabile, de pâna la 200% din valoarea salariilor anuale ale acestora.

Iata de ce retentia personalului constituie în prezent una dintre temele majore ale mediului de business. Numeroase sondaje au relevat faptul ca angajatii multor companii sunt nemultumiti de diverse aspecte si, de aceea, prestatia profesionala a acestora nu se desfasoara la întregul lor potential.

Cunoasterea problemelor importante din perspectiva angajatilor, stabilirea rolului managerilor si al supervizorilor, precum si conceperea unui set de tehnici în masura sa genereze un mediu de lucru productiv, în concordanta cu nevoile, asteptarile si valorile angajatilor sunt lucruri esentiale de care în prezent orice companie trebuie sa tina cont în scopul retentiei personalului.

Bestseller-ul Iubeste-i sau îi pierzi: Cum determini oamenii buni sa ramâna pune la dispozitia managerilor din orice domeniu nu mai putin de 26 de strategii, de la A la Z, prin care acestia pot identifica subiectele de interes pentru propriii angajati si, în felul acesta, îi pot mentine implicati si motivati.

Prin intermediul acestei carti veti avea acces la numeroase exemple si situatii nu doar de factura locala, ci si internationala, ca o reflectare fireasca a faptului ca aceasta lucrare a fost pâna în prezent tradusa în 23 de limbi, reusind astfel sa învinga barierele geografice sau culturale.

Dr. Beverly Kaye – fondatoare si presedinte al organizatiei Career Systems International, este autoare de carti si consultant care se bucura de apreciere si notorietate internationala în domenii precum dezvoltarea profesionala, retentia si stimularea personalului, sau mentoring-ul. Timp de 30 de ani, Dr. Kaye a sustinut mii de discursuri în cadrul unor conferinte profesionale si în fata unor auditorii de business din întreaga lume.

Sharon Jordan-Evans – este în prezent considerata unul dintre pionierii domeniului retentiei si motivarii personalului. Dupa terminarea colegiului, Sharon si-a deschis propria afacere de consultanta si, în anul 1987, si-a obtinut titlul de Master în dezvoltare organizationala. Nu mai putin de 500 de companii de top au apelat la Jordan-Evans si la compania ei, Jordan-Evans Group, pentru a lucra cu cei mai valorosi angajati ai acestora.

Ce parere ai despre cartea "Iubeste-i sau ii pierzi. Strategii pentru managerii ocupati" ?

Cine a cumparat Iubeste-i sau ii pierzi. Strategii pentru managerii ocupati, a mai cumparat si:
Liderul poti fi tu
Dale Carnegie
Teoria generala a ocuparii fortei de munca, a dobanzii si a banilor
John Maynard Keynes
Echipa de echipe. Noi strategii de leadership pentru o lume complexa
Chris Fussell, David Silverman, Stanley McChrystal, Tantum Collins
Kiss that frog
Brian Tracy, Christina Tracy Stein
Telefon
Abonare
Trilogia cruciadelor
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE