Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Timothy Ferris

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP
VANZARI
ISTORIA SERVICIILOR
SECRETE ROMANESTI
COLECTIA HARVARD
BUSINESS REVIEW
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Inteligenta si dinamica energiei
Inteligenta si dinamica energiei
Editura: Vidia
Data aparitiei: 2014
Numar de pagini: 384
Autor(i): Viktor Schauberger
Editura: Vidia
Colectia: Stiinte de frontiera
Disponibilitate: In stoc

Prabusire spirituala a omenirii?

Ce traim astazi nu este o criza, ci mai degraba moartea întregului, adica degenerarea calitativa si fizica a tuturor organismelor, realizata prin perturbarea echilibrului apei din natura. în pas cu aceasta involutie merge prabusirea morala, mentala si spirituala a omenirii, care a ajuns deja într-o stare atât ...
Pret: 35,00 lei
buc.
CARTI » Spiritualitate si Ezoterism, Stiinta si Tehnica » Inteligenta si dinamica energiei

Inteligenta si dinamica energiei

Prabusire spirituala a omenirii?

Ce traim astazi nu este o criza, ci mai degraba moartea întregului, adica degenerarea calitativa si fizica a tuturor organismelor, realizata prin perturbarea echilibrului apei din natura. în pas cu aceasta involutie merge prabusirea morala, mentala si spirituala a omenirii, care a ajuns deja într-o stare atât de avansata încât, în ciuda tuturor semnelor de avertizare, oamenii tot nu recunosc gravitatea situatiei.

Decizia, daca alegem calea din urma sau daca în ultimul ceas ne putem proteja de propria auto-mutilare, este doar a noastra.

Sau poate fi a acelor oameni de stiinta si a statului care îsi asuma o responsabilitate înspaimântatoare atunci când, din interes personal, fara a tine deloc seama de gravitatea situatiei si fiind incapabili sa dea o solutie eficienta, continua sa ramâna loiali punctului lor de vedere actual.

Viitorul nu mai este garantat

Aflându-ne în pragul unei noi ere, primii zori ai unei noi epoci, exista o atmosfera de asteptare a unor lucruri iminente si noi. într-un anume sens, asta ne-a programat psihologic tendin?a de a adopta, a începe si a accepta schimbarea ampla.

Asadar, pare oportun ca schimbarea radicala de directie din domeniul conceptelor energetice, prezentata în aceasta carte, sa fie pusa la dispozitie acum, când cursul dezvoltarii umane se transforma.

De asemenea, într-o perioada în care activitatile omenirii sunt tot mai mult considerate ca aflându-se pe o directie de coliziune frontala cu procesele naturii, o crestere alarmanta a anvergurii si violentei asa-numitelor „dezastre naturale” ne obliga sa con?tientizam ca viitorul nu mai este garantat; ca trebuie gasite rapid alte solutii, pe lânga cele propuse acum, pentru a remedia actuala stare a lucrurilor.

Acestea vor fi în mare masura ineficiente daca importantele contributii aduse de Viktor Schauberger la producerea de energie practic gratuita si de apa potabila de înalta calitate – temelia vietii sanatoase – nu sunt luate în considerare a priori.

"Totul este guvernat de catre o singura lege. O fiinta umana este un microcosmos, cu alte cuvinte legile care predomina in cosmos de asemeni functioneaza si in spatiul minuscul al fiintei umane." Viktor Schauberger,

Ce parere ai despre cartea "Inteligenta si dinamica energiei" ?

Cine a cumparat Inteligenta si dinamica energiei, a mai cumparat si:
Strigatul neauzit pentru sensul vietii
Viktor E. Frankl
Calatori prin randuiala divina
Maria Timuc
Femeia saman. Istorie, mitologie si samanism modern
Octavian Simu
Legendele, miturile si simbolurile Francmasoneriei
Albert Mackey
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE