Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Timothy Ferris

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP
VANZARI
ISTORIA SERVICIILOR
SECRETE ROMANESTI
COLECTIA HARVARD
BUSINESS REVIEW
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Intamplari din Biserica si Spital
Intamplari din Biserica si Spital
Editura: Christiana
Data aparitiei: 2014
Numar de pagini: 96
Autor(i): Pavel Chirila
Editura: Christiana
Colectia:

Conceput pe structura interviului, textul este o confesiune mozaicata, organizat în raport cu cele doua dimensiuni ale activitatii personale – Spitalul si Biserica. Termenul întamplari, care fundamenteaza titlul, poarta sacralitatea etimonului (conform DEX: probabil din lat. intemplare; în latina este compus din in si templum), implicand evenimente cu statut de ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Intamplari din Biserica si Spital

Intamplari din Biserica si Spital

Conceput pe structura interviului, textul este o confesiune mozaicata, organizat în raport cu cele doua dimensiuni ale activitatii personale – Spitalul si Biserica. Termenul întamplari, care fundamenteaza titlul, poarta sacralitatea etimonului (conform DEX: probabil din lat. intemplare; în latina este compus din in si templum), implicand evenimente cu statut de modele ale unei vieti traite crestineste.

Ca istorie rezumata a unui destin, cartea poate fi revelarea a ceea ce sugereaza celebrul panseu: Cand ai un pentru ce în viata, îi suporti cu usurinta toate cum-urile. Pentru ce-ul doctorului Chirila a fost identificarea cailor prin care omul-medic si omul-pacient pot corela întru mantuirea lor, în ritmurile legilor lui Dumnezeu; cum-urile le-au reprezentat toate modalitatile prin care evenimentele din Spital si Biserica au devenit fericite si pliduitoare întamplari.

Lectura cartii – utila medicilor, preotilor, bolnavilor si sanatosilor deopotriva – aduce cu ea dulceata prezentei lui Hristos în mintile si sufletele acestora si convingerea ca rugaciunea, postul, credinta sunt solutiile oferite de Dumnezeu drept garantii pentru salvarea insului con-templator.
Carti scrise de acelasi autor:
Pavel Chirila - Intamplari din Biserica si Spital (apare in curand - solicita acest produs)
Pavel Chirila - Conceptul Alimentului Integral. Retete (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Intamplari din Biserica si Spital" ?

Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE