Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Vindecarea sufletului de frica si suferinta

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
EDUCATIE PRIN BLANDETE
CARTI PENTRU PARINTI
PREMIUL NOBEL 2017
KAZUO ISHIGURO
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Termeni si Conditii
Incursiune in homeopatie
Incursiune in homeopatie
Editura: Tritonic
Anul de aparitie: 2016
Numar de pagini: 786
Autor(i): Doctor Gheorghe Jurj
Editura: Tritonic
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

Au trecut mai bine de 20 de ani de când am publicat primul articol de homeopatie si între timp am continuat sa lucrez si sa public în mai toate aspectele disciplinei homeopatice, de la prezentari de cazuri în congrese la sinteze asupra unor probleme generale, de la studii clinice la ...
Pret: 125,00 lei
buc.
CARTI » Medicina de familie, Medicina Naturista » Incursiune in homeopatie

Incursiune in homeopatie

Au trecut mai bine de 20 de ani de când am publicat primul articol de homeopatie si între timp am continuat sa lucrez si sa public în mai toate aspectele disciplinei homeopatice, de la prezentari de cazuri în congrese la sinteze asupra unor probleme generale, de la studii clinice la analize ale unor remedii.

Cartea de fata are trei sectiuni. În prima din ele am grupat articolele publicate în legatura cu diferite aspecte, unele controversate, din istoria homeopatiei, fie referitoare la Hahnemann si la perioadele din viata sa, fie la problema originii simptomelor homeopatice în Materiile Medicale clasice („Visele lui Nenning”), fie dezbatând problema potentelor si dilutiilor folosite sau cea a remediilor unice ori multiple.

O a doua sectiune este cea a articolelor teoretice, fie generale, fie legate într-un fel sau altul de aspectele semiotice cercetate carora am încercat sa le gasesc fundamentele si sa le descifrez mecanismele.

O a treia sectiune este legata de studiul remediilor, fie prin mici monografii individuale (Nux vomica, Staphisagria), fie prin analiza unor clase de substante ilustrate cu cazuri clinice. Tot în aceasta sectiune am republicat si articole de prezentare ale unor patologii, precum, de exemplu, parazitozele, sau diareile estivale.

Buna parte din aceste articole publicate de-a lungul anilor sunt greu accesibile si noile generatii de homeopati români nu le mai gasesc.

Pe de alta parte, având în vedere spectrul larg de teme abordate si faptul ca am încercat sa evit „jargonul homeopatic”, ele ar putea fi de interes mai larg, atât pentru cititori din domeniul medicinii, cât si pentru cei care sunt pur si simplu interesati de aceasta disciplina si vor ceva mai mult decât retetele facile (uneori denaturate) ce se gasesc pe Internet.

Am hotarât sa le regrupez în acest volum pentru a le repune la dispozitia celor interesati si într-un fel, pentru a concretiza cumva studiul si experienta mea de o viata.

Dr. Gheorghe Jurj

Ce parere ai despre cartea "Incursiune in homeopatie" ?

Cine a cumparat Incursiune in homeopatie, a mai cumparat si:
Cartea de bucate a Centrului Lifestyle Herghelia
Valentina Dan, Nicolae Dan
Tratamente naturale pentru combaterea celulitei
Jordina Casademunt
Micromiracole. Sa descoperim puterea vindecatoare a enzimelor
Dr. Ellen W. Cutler
Vindecat pentru totdeauna
Ricki Lewis
Relatii clienti
Abonare
Top vanzari
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE