Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Puterea vindecatoare a apei

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP 10
VANZARI
C. D. DULCAN
SPIRIT SI MATERIE
MEDIUM
MEDICAL
STUDIUL CHINA
DIETA SI NUTRITIE
Aboneaza-te la newsletter
Incursiune in homeopatie
Incursiune in homeopatie
Editura: Tritonic
Data aparitiei: 2016
Numar de pagini: 786
Autor(i): Gheorghe Jurj
Editura: Tritonic
Colectia:

Au trecut mai bine de 20 de ani de când am publicat primul articol de homeopatie si între timp am continuat sa lucrez si sa public în mai toate aspectele disciplinei homeopatice, de la prezentari de cazuri în congrese la sinteze asupra unor probleme generale, de la studii clinice la ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Incursiune in homeopatie

Incursiune in homeopatie

Au trecut mai bine de 20 de ani de când am publicat primul articol de homeopatie si între timp am continuat sa lucrez si sa public în mai toate aspectele disciplinei homeopatice, de la prezentari de cazuri în congrese la sinteze asupra unor probleme generale, de la studii clinice la analize ale unor remedii.

Cartea de fata are trei sectiuni. În prima din ele am grupat articolele publicate în legatura cu diferite aspecte, unele controversate, din istoria homeopatiei, fie referitoare la Hahnemann si la perioadele din viata sa, fie la problema originii simptomelor homeopatice în Materiile Medicale clasice („Visele lui Nenning”), fie dezbatând problema potentelor si dilutiilor folosite sau cea a remediilor unice ori multiple.

O a doua sectiune este cea a articolelor teoretice, fie generale, fie legate într-un fel sau altul de aspectele semiotice cercetate carora am încercat sa le gasesc fundamentele si sa le descifrez mecanismele.

O a treia sectiune este legata de studiul remediilor, fie prin mici monografii individuale (Nux vomica, Staphisagria), fie prin analiza unor clase de substante ilustrate cu cazuri clinice. Tot în aceasta sectiune am republicat si articole de prezentare ale unor patologii, precum, de exemplu, parazitozele, sau diareile estivale.

Buna parte din aceste articole publicate de-a lungul anilor sunt greu accesibile si noile generatii de homeopati români nu le mai gasesc.

Pe de alta parte, având în vedere spectrul larg de teme abordate si faptul ca am încercat sa evit „jargonul homeopatic”, ele ar putea fi de interes mai larg, atât pentru cititori din domeniul medicinii, cât si pentru cei care sunt pur si simplu interesati de aceasta disciplina si vor ceva mai mult decât retetele facile (uneori denaturate) ce se gasesc pe Internet.

Am hotarât sa le regrupez în acest volum pentru a le repune la dispozitia celor interesati si într-un fel, pentru a concretiza cumva studiul si experienta mea de o viata.

Dr. Gheorghe Jurj
Carti scrise de acelasi autor:
Gheorghe Jurj - Breviar de homeopatie (apare in curand - solicita acest produs)
Gheorghe Jurj - Incursiune in homeopatie (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Incursiune in homeopatie" ?

Cine a cumparat Incursiune in homeopatie, a mai cumparat si:
Bucuria de a invata matematica. Carte de vacanta clasele 4-5
Anda Marcu, Olguta Marin, Elena Rosu
Dragoste sau dependenta. Cum sa recunosti iubirea sanatoasa
Brenda Schaeffer
Top 10. Creta
Dorling Kindersley
Drumul spre Los Angeles
John Fante
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE