Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Curajul de a nu fi pe placul celorlalti

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP VANZĂRI
OFERTE SPECIALE
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPER CĂRŢI
IN CURS DE APARIŢIE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Idei cu lipici. De ce unele idei supravietuiesc, iar altele pier
-20
Idei cu lipici. De ce unele idei supravietuiesc, iar altele pier
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 348
Autor(i): Chip Heath, Dan Heath
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

Idei cu lipici este o carte exceptionala pentru toti cei care lucreaza în mod obisnuit cu ideile: jurnalisti, antreprenori, profesori sau politicieni si un manual excelent pentru toti cei care nu lucreaza în niciunul dintre aceste domenii, dar care, iubesc ideile si aspira sa le aiba…

Daca esti unul dintre colectionarii ...
Pret: 47,00 lei
Pret: 37,60 lei
buc.
CARTI » Business, economie, finante , Dezvoltare Personala » Idei cu lipici. De ce unele idei supravietuiesc, iar altele pier

Idei cu lipici. De ce unele idei supravietuiesc, iar altele pier

Idei cu lipici este o carte exceptionala pentru toti cei care lucreaza în mod obisnuit cu ideile: jurnalisti, antreprenori, profesori sau politicieni si un manual excelent pentru toti cei care nu lucreaza în niciunul dintre aceste domenii, dar care, iubesc ideile si aspira sa le aiba…

Daca esti unul dintre colectionarii de idei ai lumii, cei doi autori te invita în lumea plina de mister a conceptelor, îti prezinta tot felul de idei cu lipici care au schimbat opiniile si comportamentul celor care le-au receptat, si apoi, le demonteaza pentru tine cu scopul de a întelege cum sunt alcatuite.

Observam în final ca oricine poate crea „idei cu lipici”, adica, idei persistente, care sa fie întelese, tinute minte si sa aiba un impact de durata, daca aplica cele sase principii ale ideilor remarcabile.

Autorii cartii, Chip si Dan Heath au descoperit la un moment dat ca îi uneste ceva mai mult decât strânsa legatura fraterna, si anume, pasiunea pentru ideile cu lipici!

Acestia studiau deja de 10 ani, fiecare în domenii total diferite, felul în care persista ideile, când, au ajuns la unison la aceeasi întrebare: De ce unele idei au succes, în timp ce altele dau gres?

Framântarile lui Chip Heath, profesor de comportament organizational la ?coala de Studii Postuniversitare de la Universitatea Stanford si ale lui Dan Heath, consultant la Duke Corporate Education si cofondator al Thinkwell, o companie ce publica manuale digitale, s-au materializat în cartea de fata, care, îsi propune sa îti schimbe fundamental modul în care vei comunica.

Îti plac ideile? Hai în lumea lor!

Idei cu lipici este la rândul ei o carte cu lipici, datorita exemplelor foarte inspirat alese pe care le folosesc autorii pentru a-si exemplifica conceptele teoretice prezentate, dar, si, mai ales, datorita modului interactiv de redactare. Autorii au grija sa nu te plictisesti implicându-te activ în lectura.

Ei îti dau mereu câte un exercitiu de rezolvat, menit sa te ajute sa întelegi mai bine ideile cu lipici ale cartii, dar si sa îti mentina treaz interesul.

• De ce sunt înca citite profetiile lui Nostradamus dupa 400 de ani?

• De ce constituie o sursa de inspiratie povestirile în genul Supei de pui pentru suflet?

• De ce persista leacuri babesti ineficiente?

Autorii îsi încep demersul scriitoricesc întrebându-se, de ce legendele urbane, teoriile conspiratiei sau panica unor boli închipuite ce ameninta sanatatea publica se raspândesc atât de repede, în timp ce politicienii, jurnalistii, profesionistii din publicitate si antreprenorii au probleme în a face ca ideile lor sa prinda la publicul tinta si sa persiste. Cu alte cuvinte, de ce unele idei au lipici în timp ce altele sunt sortite esecului?

Dupa ce ne prezinta câteva legende urbane care au avut si înca mai au o putere incredibila de a schimba opinii si comportamente asupra majoritatii, precum: legenda hotilor de rinichi, legenda celor care au atacat traditia de Halloween sau povestea caloriilor din floricelele de porumb, cei doi autori ajung la concluzia ca oricine poate fi autorul unei idei cu lipici, chiar si un anonim, dat fiind faptul ca stiinta crearii lor se poate învata.

Fratii Heath identifica sase caracteristici comune tuturor ideilor cu lipici si ni le dezvaluie pe parcursul cartii cu scopul de a ne ajutata sa devenim, la rândul nostru, autori de idei cu lipici.

Ce parere ai despre cartea "Idei cu lipici. De ce unele idei supravietuiesc, iar altele pier" ?

Cine a cumparat Idei cu lipici. De ce unele idei supravietuiesc, iar altele pier, a mai cumparat si:
Stapanii climei
Tim Flannery
Regimul juridic al institutiilor de credit
Ianfred Silberstein
Personal MBA. Stapaneste arta afacerilor
Josh Kaufman
Ghid de investitii
Robert Kiyosaki
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE