Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Ultima romantica

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP 10
VANZARI
ILLUMINATI
SOCIETATEA SECRETA
BEST BOOKS
CARTILE ANULUI 2018
Aboneaza-te la newsletter
Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a
Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a
Editura: C.H. Beck
Data aparitiei: 2010
Numar de pagini: 496
Autor(i): Lupu Nicolae
Editura: C.H. Beck
Colectia:

“Fin analist si evaluator, Nicolae Lupu va invita într-un labirint de norme si standarde pe care, uneori, nici initiatii nu le stapânesc în întregime. Ar fi gresit daca as spune ca volumul se adreseaza cunoscatorilor, pentru ca, în aceeasi masura, el este un ghid complex pentru tinerii care vor sa-si ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a

Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a

“Fin analist si evaluator, Nicolae Lupu va invita într-un labirint de norme si standarde pe care, uneori, nici initiatii nu le stapânesc în întregime. Ar fi gresit daca as spune ca volumul se adreseaza cunoscatorilor, pentru ca, în aceeasi masura, el este un ghid complex pentru tinerii care vor sa-si construiasca aici o cariera.”

Detalii: Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a.

Lucrarea Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a este o abordare monografica a sectorului activitatilor hoteliere, inclusiv de restaurant.Temele sunt abordate in ordine cvasicronologica, incepand cu studiul de piata si studiul de fezabilitate premergatoare construirii unui hotel - integrand o serie de premise ale acestuia din urma, precum sistemul uniform de contabilitate hoteliera.

Urmeaza componentele mediului extern al intreprinderii hoteliere, incepand cu clientela. Un intreg modul este dedicat formelor de exploatare a hotelurilor, in primul rand a lanturilor hoteliere, aflate in evident progres si in Romania. Organizarea si exploatarea departamentelor cazare si alimentatie, incluzand elemente de tehnologie a activitatilor desfasurate, pot fi considerate nucleul intregii lucrari; de asemenea, sunt analizate caracteristicile altor prestatii hoteliere, ce da exemplu organizarea de conferinte si banchete, cazinoul, centrul de sanatate etc.

In societatea moderna dezvoltarea productiei este conditionata de comercializare. De aceea, activitatii de marketing-vanzari si problemelor conexe le sunt consacrate modulul urmator. Conducerea prin bugete, evaluarea hotelurilor etc. apropie ultimul modul de problematica studiului de fezabilitate si, mai ales, de premisele acestuia.
Carti scrise de acelasi autor:
Lupu Nicolae - Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a" ?

Cine a cumparat Hotelul. Economie si management. Editia a VI-a, a mai cumparat si:
In numele porcului
Pablo Tusset
Contabilitatea financiara romaneasca 2014
Iacob Petru Pantea, Gheorghe Bodea
Sexul ciresilor
Jeanette Winterson
Ivanhoe
Walter Scott
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE