Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Gucci Gucci Coo
Gucci Gucci Coo
Editura: Polirom
Data aparitiei: 2007
Numar de pagini: 464
Autor(i): Sue Margolis
Editura: Polirom

?Sue Margolis este o autoare extrem de populara, ale carei romane inteligente si amuzante se epuizeaza de cum ajung in librarii. Desi primele ei carti au fost comparate cu Jurnalul lui Bridget Jones, devine din ce in ce mai evident ca Margolis va impune un nou standard in genul chick-lit.? ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Gucci Gucci Coo

Gucci Gucci Coo

?Sue Margolis este o autoare extrem de populara, ale carei romane inteligente si amuzante se epuizeaza de cum ajung in librarii. Desi primele ei carti au fost comparate cu Jurnalul lui Bridget Jones, devine din ce in ce mai evident ca Margolis va impune un nou standard in genul chick-lit.? (Booklist)

Ruby Silverman, eroina romanului Gucci Gucci Coo, este proprietara unui mic magazin foarte in voga cu articole pentru bebelusi, frecventat de tinere mamici pentru care odraslele lor sint un fel de accesorii la moda si de celebritati ale caror forme rotunjite se topesc misterios de indata ce ajung sa-si tina in brate proaspatul odor. Ruby ajunge la concluzia ca la cea mai buna maternitate din Londra se intimpla ceva dubios si se hotaraste sa intreprinda propriile investigatii, dar situatia se complica in momentul in care intervine in ecuatie un factor neprevazut: dragostea. Un roman bizar si relaxa(n)t, cu o intriga politista captivanta, tratind cu un umor nebun subiecte dintre cele mai serioase, cum ar fi maternitatea, relatiile dintre oameni, imaginea pe care si-o cultiva personalitatile publice si etica medicala.

?Sue Margolis le ofera cititoarelor o combinatie inedita de intriga politista, poveste de dragoste si umor spumos, iar eroina ei, Ruby Silverman, se dovedeste a fi nu doar o femeie de afaceri plina de succes, ci si un detectiv inzestrat cu un real talent.? (Publishers Weekly)
Carti scrise de acelasi autor:
Sue Margolis - Gucci Gucci Coo (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Gucci Gucci Coo" ?

Cine a cumparat Gucci Gucci Coo, a mai cumparat si:
Astrologie natala. Brihat Jataka
Varahamihira
25 de miscari inspirate pe care trebuie sa le faci ca sa ai succes in vanzari
Stephan Schiffman
Iubire monstruoasa
Carol Topolski
Cleopatra. Mostenirea iubirii
Michelle Moran
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE