Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Leacuri manastiresti

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
ultimele aparitii
in librarie
TOP VANZARI
Fiction, NonFiction
carti pentru copii
OSHO
Invataturile lui
Osho, in 8 volume
FARMA
Publicatii Medicale
Ghiduri medicale
MENSA
Teste de inteligenta
si psihometrice
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Ghid de pregatire Bacalaureat 2011 pentru clasele IX-X. Biologie vegetala si animala
-10
Ghid de pregatire Bacalaureat 2011 pentru clasele IX-X. Biologie vegetala si animala
Editura: Didactica
Anul de aparitie: 2008
Numar de pagini: 516
Autor(i): Ghid de pregatire Bacalaureat 2011
Editura: Didactica Publishing
Colectia: Bacalaureat 2011

Ghid de pregatire bacalaureat 2010 - clasele IX-X. Biologie vegetala si animala.Prefata - Ghid de pregatire bacalaureat 2010 - clasele IX-X. Biologie vegetala si animala.

Prezenta lucrare se adreseaza elevilor care vor sustine examenul de bacalaureat in sesiunea iunie-iulie 2010, la BIOLOGIE VEGETALA SI ANIMALA, din materia claselor a IX-a si ...
Apare in curand
CARTI » In curs de aparitie » Ghid de pregatire Bacalaureat 2011 pentru clasele IX-X. Biologie vegetala si animala

Ghid de pregatire Bacalaureat 2011 pentru clasele IX-X. Biologie vegetala si animala

Ghid de pregatire bacalaureat 2010 - clasele IX-X. Biologie vegetala si animala.Prefata - Ghid de pregatire bacalaureat 2010 - clasele IX-X. Biologie vegetala si animala.

Prezenta lucrare se adreseaza elevilor care vor sustine examenul de bacalaureat in sesiunea iunie-iulie 2010, la BIOLOGIE VEGETALA SI ANIMALA, din materia claselor a IX-a si a X-a.

Propune sugestii de rezolvare pentru subiectele I, II si III publicate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, la data de 27 februarie 2010.

Abordarea temelor si a continuturilor s-a realizat conform curriculum-ului national in vigoare, a programei pentru examenul de bacalaureat 2009 si a continuturilor manualelor de biologie aprobate pentru clasele a IX-a si a X-a.

Prin studierea acestor modele de rezolvare, elevul poate sa pargurga integral toata materia si sa evalueze raspunsurile pentru toate subiectele.

Precizam faptul ca subiectele rezolvate in aceasta lucrare nu sunt finale, ele vor suporta modificari in cursul lunii martie 2009. Avand in vedere acest aspect va rugam sa urmariti site-ul Ministerul educatiei, Cercetarii si Inovarii pentru a putea constata modificarile efectuate.
Carti scrise de acelasi autor:
Ghid de pregatire Bacalaureat 2011 - Ghid de pregatire Bacalaureat 2011 pentru clasele IX-X. Biologie vegetala si animala (apare in curand - solicita acest produs)
Ghid de pregatire Bacalaureat 2011 - Ghid de pregatire Bacalaureat 2011 pentru clasele IX-X. Anatomie si fiziologie genetica si ecologice (apare in curand - solicita acest produs)
Ghid de pregatire Bacalaureat 2011 - Ghid de pregatire pentru Bacalaureat 2011. Limba si literatura romana (apare in curand - solicita acest produs)
Ghid de pregatire Bacalaureat 2011 - Ghid de pregatire pentru Bacalaureat 2011. Matematica M1 si M2 (apare in curand - solicita acest produs)
Ghid de pregatire Bacalaureat 2011 - Ghid de pregatire pentru Bacalaureat 2011. Geografie (apare in curand - solicita acest produs)
Ghid de pregatire Bacalaureat 2011 - Ghid de pregatire pentru Bacalaureat 2011. Limba romana. Comunicarea orala (apare in curand - solicita acest produs)
Ghid de pregatire Bacalaureat 2011 - Limba si literatura romana. Ghid de pregatire intensiva pentru examenul de Bacalaureat 2011 (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Ghid de pregatire Bacalaureat 2011 pentru clasele IX-X. Biologie vegetala si animala" ?

Cine a cumparat Ghid de pregatire Bacalaureat 2011 pentru clasele IX-X. Biologie vegetala si animala, a mai cumparat si:
Cartea Verde a Fiscalitatii
Colectiv Rentrop si Straton
Juramantul unui cafegiu
Gheorghe Florescu
Dune. Oferta speciala 6 volume
Frank Herbert
Schimba-ti intrebarile, schimba-ti viata
Marilee Adams
Libraria Univers
Ghiduri Medicale
Cartile Copilariei
Demonul amiezii
300 de ani de la martiriul Sfintilor Brancoveni
Focus Daniel Goleman
| Despre noi | Index Autori | Index Edituri | Index Titluri | Cautari | Reguli confidentialitate |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE