Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Ghid de design interior
-15
Ghid de design interior
Editura: Publica
Data aparitiei: 2020
Numar de pagini: 240
Autor(i): Frida Ramstedt
Editura: Publica
Colectia: Publica Extra
Disponibilitate: In stoc

Ghid de design interior - Amenajeaza, mobileaza si decoreaza profesionist spatiul în care traiesti

Frida Ramstedt, designer de interior si autoarea celui mai important si mai citit blog despre design si decoratiuni interioare din spatiul nordic, ne explica principiile de baza si regulile esentiale de amenajari interioare pentru a crea un ...
Pret: 109,00 lei
Pret: 92,65 lei
buc.

Ghid de design interior

Ghid de design interior - Amenajeaza, mobileaza si decoreaza profesionist spatiul în care traiesti

Frida Ramstedt, designer de interior si autoarea celui mai important si mai citit blog despre design si decoratiuni interioare din spatiul nordic, ne explica principiile de baza si regulile esentiale de amenajari interioare pentru a crea un spatiu functional, echilibrat si care sa ne reprezinte.

De la câteva reguli de baza precum proportiile si spirala de aur, dimensiunile corecte ale unei masute de cafea în raport cu canapeaua de lânga aceasta, înaltimea optima la care pot fi agatate lampile, etc., la întrebari ajutatoare pentru a ne ajuta sa identificam ce avem nevoie, precum si multe exemple practice si ilustratii utile, Ghid de design interior ne arata cum sa ne bucuram de un spatiu în care sa ne simtim bine.

Frida Ramstedt considera ca este mai important sa te concentrezi pe modul în care amenajezi decât pe obiectele de decor pe care le vei folosi.

În prezent exista multe informatii despre trenduri, mobila sau obiecte de decor, astfel ca Frida ne explica o parte dintre principiile de baza ale designului interior si ale stilului – cu alte cuvinte, ne învata ce arata bine si mai ales de ce.

Ghid de design interior ne învata câteva reguli de baza – de exemplu, ne explica proportiile si spirala de aur, ne spune care sunt dimensiunile corecte ale unei masute de cafea în raport cu canapeaua de lânga aceasta, ne arata înaltimea optima la care pot fi agatate lampile etc. –, exemplificate prin ilustratii ajutatoare.

Foloseste acest ghid pentru a obtine un interior echilibrat si frumos, indiferent de locul în care locuiesti sau de stilul pe care îl preferi.

În Ghid de design interior, Frida Ramstedt deschide o cutie de unelte utile daca vrei sa-ti transformi locuinta într-un camin pe gustul tau. Cartea explica reguli de baza si face recomandari privind dimensiunile.

Cum gândesc, de fapt, designerii si decoratorii de interioare?

Care sunt trucurile care va pot veni în ajutor când faceti un plan de amenajari?

Cartea cuprinde retete pe care le poate aplica si de care poate beneficia oricine, indiferent de stilul personal sau de gust. Pe scurt, este o carte de bucate pentru pasionatii de interioare!
Carti scrise de acelasi autor:
Frida Ramstedt - Ghid de design interior

Ce parere ai despre cartea "Ghid de design interior" ?

Cine a cumparat Ghid de design interior, a mai cumparat si:
Fii Fericit
Tal Ben-Shahar
Puterea intentiei. Calea de a crea propria lume
Wayne Dyer
Redescopera Compasiunea
Anne Lamott
Secretele prosperitatii
Napoleon Hill
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE