Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Timothy Ferris

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP
VANZARI
ISTORIA SERVICIILOR
SECRETE ROMANESTI
COLECTIA HARVARD
BUSINESS REVIEW
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Frumusete in Dar
-10
Frumusete in Dar
Editura: Dharana
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 512
Autor(i): Marius Ghidel
Editura: Dharana
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

„Cartea lui Marius Ghidel e ca o poarta secreta prin care poti iesi din minte tocmai datorita repetitiei învataturilor.

Cum sa-ti abandonezi Egoul, aceasta este întrebarea lui Marius, cum sa renunti la el în diferite situatii, cum sa iesi din conflict si sa intri în armonie cu divinul, care este ...
Pret: 35,00 lei
Pret: 31,50 lei
buc.

Frumusete in Dar

„Cartea lui Marius Ghidel e ca o poarta secreta prin care poti iesi din minte tocmai datorita repetitiei învataturilor.

Cum sa-ti abandonezi Egoul, aceasta este întrebarea lui Marius, cum sa renunti la el în diferite situatii, cum sa iesi din conflict si sa intri în armonie cu divinul, care este în tine?

Cum sa-ti amintesti ca tu esti iubirea, cum sa abandonezi iluzia ca raul are o existenta reala, cum sa-ti aduci aminte ca raul este o inventie a Egoului si nu este o creatie a lui Dumnezeu?

Marius spune ca valul care separa lumea materiala de cea spirituala nu-i altceva decât o cortina facuta din gânduri.

Iubind cu adevarat, asa cum ne iubeste Dumnezeu pe noi, renuntând la a eticheta lucrurile ca fiind bune sau rele, putem trece de cortina de gânduri cu usurinta si putem percepe si experimenta realitatea universului spiritual, asa cum el însusi o experimenteaza.

A evolua spiritual înseamna a trai iubirea ca experienta în viata noastra de zi cu zi, a renunta la orice motiv de suparare, mânie, ura, vinovatie, frica etc., pentru ca toate vin spre noi ca imagini în oglinda ale propriilor noastre judecati.”

Maria Timuc

„Cartea pe care o tii azi în mâna, cititorule, este una care te va învata sa mori putin pentru lumea iluziilor, generate fara încetare de mintea ocupata în fiecare clipa sa te minta, dar care îti va reaminti cu fiecare cuvânt cum este sa traiesti liber de conditionari, ca o fiinta vesnica ce te afli efemer pe acest pamânt.

Fiecare cuvânt citit te va scoate din timp si te va proiecta în secunda aceea cu calitati de vesnicie, în care totul se întâmpla concomitent... în care ai destula vreme pentru a respira si pentru a te bucura, si în care nimic nu mai este prezent, grav si urgent. Avem nevoie de carti care sa biruiasca timpul acesta, care ne biciuieste celulele, si Marius s-a lasat scris de o astfel de carte prin care sa ne aducem aminte cât de divini suntem, cât de iubiti suntem, cât de puternici în fragilitatea noastra suntem.”

Vanda Florea

Cartea aceasta, la fel ca prima - în anumite parti - este scrisa printr-o patrundere în câmpuri, reala. Sunt mesaje primite în momente de pierdere de sine, care aveau forma unei transmisii, a unui transfer de întelegere, sau a inspiratiei.

Sa le zic: MESAJE DIN INFINIT. Ele veneau de dincolo, cam la fel cum un poet scrie poezii.

Nu am folosit mintea, nu le-am gândit, ci le-am scris cum au venit.

De multe ori aveam întrebari în minte si la ele curgeau raspunsuri de nicaieri sau, poate, din infinit. Orice întrebare îmi puneam, mi se raspundea. Dar nu stiu cine este Mesagerul ceresc care m-a învatat toate aceste lucruri.

Si pentru ca vin de dincolo, ele au o mare încarcatura energetica. Nu am avut nicio clipa sentimentul ca sunt ale mele pentru ca mintea noastra rationala nu poate sa conceapa asa ceva.

De aceea se citesc cu atentie si mai încet, mai mult se studiaza cu creionul în mâna. Nu se citesc repede, ca o lucrare literara.

De fapt, sunt Mesaje de Iubire din Infinit.

De aceea este nevoie de pauze pentru meditatie si reflectie. Iar atunci când nu va mai puteti concentra, iarasi va opriti ca sa întelegeti. Si mie mi se întâmpla uneori, când le citeam, sa nu mai vad nimic în fata si sa intru într-o stare de reverie. ?i uitam de mine. Nu stiu cât stateam în starea aceasta.

Textul cartii are puterea ca, acolo unde sunt blocaje sa le deschida, luând si argumentând mereu inversul a ceea ce-si zice eul nostru. Pune Iubire acolo unde este ura, pune întelegere si îngaduinta acolo unde este neacceptare si rezistenta.

Si astfel te simti descatusat.

Destrama egoul si desface legaturile cu lumea aceasta, eliberându-te. ?i atunci se ridica din tine Iubirea si o bucurie trainica.

De aceea simti ca aceste afirmatii sunt vindecatoare.”

Ce parere ai despre cartea "Frumusete in Dar" ?

Cine a cumparat Frumusete in Dar, a mai cumparat si:
Pe cind eram doar niste pusti
Patti Smith
Viata secreta a albinelor
Sue Monk Kidd
Tatal celuilalt copil
Parinoush Saniee
In spatele mastii
Emma Sayle
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE