Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povestea originilor. O istorie mare a tuturor lucrurilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP VANZĂRI
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
EDIȚII DE COLECȚIE
CELE MAI FRUMOASE CĂRȚI
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Floarea vietii. Un secret stravechi. Vol. 2
Floarea vietii. Un secret stravechi. Vol. 2
Editura: Adevar Divin
Data aparitiei: 2014
Numar de pagini: -
Autor(i): Drunvalo Melchizedek
Editura: Adevar Divin

De la piramidele si misteriile Egiptului pâna la noua specie de copii indigo, Drunvalo prezinta geometriile sacre ale Realitatii si energiile subtile care modeleaza lumea noastra.

În acest volum care contine prezentarea celei de a doua parti a seminarului Floarea Vietii se exploreaza în profunzime modelul sacru reprezentat de Floarea Vietii, ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Floarea vietii. Un secret stravechi. Vol. 2

Floarea vietii. Un secret stravechi. Vol. 2

De la piramidele si misteriile Egiptului pâna la noua specie de copii indigo, Drunvalo prezinta geometriile sacre ale Realitatii si energiile subtile care modeleaza lumea noastra.

În acest volum care contine prezentarea celei de a doua parti a seminarului Floarea Vietii se exploreaza în profunzime modelul sacru reprezentat de Floarea Vietii, care este generatorul principal al tuturor formelor fizice. Proportiile corpului uman, nuantele constiintei umane marimile si distantele stelelor, planetelor si a Lumii, chiar si creatiile speciile umane, permit oglindirea propriilor origini în aceasta imagine frumoasa si divina. Prin intermediul unei harti geometrice întortocheate si detaliate, Drunvalo Melchisedek ne arata cum modelul aparent simplu al Florii Vietii contine originea întregii noastre existente din cea de-a treia dimensiune.

De la piramidele si misteriile Egiptului pâna la noua specie de copii indigo, Drunvalo prezinta geometriile sacre ale Realitatii si energiile subtile care modeleaza lumea noastra. Suntem condusi printr-un labirint al stiintei si al povestilor însufletite de divin, uneori logice, alteori coincidente, pe o cale a reamintirii de unde venim si a uimirii si magiei a ceea ce suntem.

La final, Drunvalo împartaseste pentru prima oara sub forma tiparita, indicatiile pentru meditatia Mer-Ka-Ba, tehnici care aplicate pas cu pas recreeaza câmpul energetic al unei fiinte dezvoltate, aceasta fiind solutia în procesul de ascensiune si pe drumul spre noua dimensiune. Daca este facut din iubire, acest proces stravechi de respiratie pranica ne deschide spre posibilitatea de a folosi puteri ocrotitoare pentru vindecarea noastra, a celorlalti si chiar a planetei. Puteti descoperi o memorie sau o reflectie vremelnica a voastra în urmatoarele subiecte:

DESFASURAREA CELUI DE-AL TREILEA SISTEM DE INFORMATII

Cercurile si patratele constiintei umane; Adevarata întelegere a lui Leonardo Da Vinci despre simbolul Floarea Vietii; Explorarea încaperilor din Marea Piramida.

SOAPTE DIN MOSTENIREA NOASTRA STRAVECHE

Initierile din Egipt; Misterele Învierii; Conceptia interdimensionala; Stravechile scoli de misterii; Tantra egipteana; Energia sexuala si orgasmul.

DEZVALUIREA MEDITATIEI MER-KA-BA

Chakrele si sistemul energetic uman; Câmpurile energetice din jurul corpului; Cele saptesprezece respiratii din meditatia Mer-Ka-Ba; Geometria Sacra a corpului de lumina uman.

FOLOSIREA PROPRIULUI MER-KA-BA

Starea de Siddhis sau puterile psihice; Programarea propriului Mer-Ka-Ba; Vindecarea prin crearea unui Mer-Ka-Ba surogat.

CONECTAREA LA NIVELUL SINELUI

Mama Pamânt si copilul vostru interior; Viata alaturi de Sinele vostru Divin; Cum sa comunici cu tot; Lectiile celor sapte îngeri.

DOUA EXPERIMENTE COSMICE

Experimentul lui Lucifer si crearea dualitatii; Experimentul celor de pe Sirius din 1972 si reconstruirea Retelei Constiintei Christice.

LA CE NE PUTEM ASTEPTA ÎN TIMPUL SCHIMBARII DE DIMENSIUNE

Cum sa ne pregatim; Supravietuirea în cea de-a patra dimensiune; Copiii cei noi.

Îmbratisati viziunea extinsa si întelegerea pe care Drunvalo o ofera lumii. Coincidentele abunda, miracolele înfloresc si niste povesti uluitoare pline de un mister nedezvaluit apar datorita examinarilor facute de autor despre secretele stravechi ale simbolului Floarea Vietii.

Experienta de viata a lui Drunvalo Melchisedek se citeste ca o enciclopedie de posibilitati ale încercarii fiintei umane. A studiat fizica si arta la Univer­sitatea Berkeley din Caligornia, dar el personal simte ca cea mai importanta educatie a venit dupa facultate. În ultimii 25 de ani a studiat cu peste 70 de învatatori din toate religiile si sistemele de credinta înzestrându-l cu o cu­noas­tere, compasiune si accep­tare considerabil de ampla.

Nu doar mintea lui Drunvalo este exceptionala, dar inima, personalitatea sa calda, iubirea lui pentru orice forma de viata de pretutindeni este înteleasa si simtita imediat, de oricine îl întâlneste.

De ceva vreme aduce lumii vasta sa viziune prin programul Floarea Vietii si meditatia Mer-Ka-Ba. Aceasta învatatura conti­ne fiecare zona a întelegerii umane si exploreaza dezvoltarea speciei umane din timpul civiliza­tiilor stravechi si pâna azi. De asemenea, ofera claritate în ceea ce priveste starea de constiinta a umanitatii si ceea ce este nevoie pentru a avea o tranzitie usoara si linistita catre secolul XXI.
Carti scrise de acelasi autor:
Drunvalo Melchizedek - Spatiul Sacru al Inimii (apare in curand - solicita acest produs)
Drunvalo Melchizedek - Floarea vietii. Un secret stravechi. Vol. 2 (apare in curand - solicita acest produs)
Drunvalo Melchizedek - Floarea vietii. Un secret stravechi. Vol. 1 (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Floarea vietii. Un secret stravechi. Vol. 2" ?

Cine a cumparat Floarea vietii. Un secret stravechi. Vol. 2, a mai cumparat si:
Curs de vanzari. Cum sa vinzi orice oricui
Zig Ziglar
Cum sa traim alaturi de un nevrotic acasa si la locul de munca
Albert Ellis
Razboiul razvratirii mondiale
Evgheni Messner
Despre psihanaliza. Conferinte
Sigmund Freud
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii vol. 1-12
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE