Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Fereste-te sa iubesti un pervers
-15
Fereste-te sa iubesti un pervers
Editura: Trei
Data aparitiei: 2007
Numar de pagini: 222
Autor(i): Veronique Moraldi
Editura: Trei

Daca Fat-frumos se transforma in Mister Hyde, iata-te intre ghearele unui "dusman" cotidian care te va submina din punct de vedere psihologic si fizic! Inseamna probabil ca te-ai legat de ceea ce se cheama homo pervertus banalus, sau homo pervertus ordinarius sau homo pervertus habilis. Intotdeauna acelasi, cu prea mici ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Fereste-te sa iubesti un pervers

Fereste-te sa iubesti un pervers

Daca Fat-frumos se transforma in Mister Hyde, iata-te intre ghearele unui "dusman" cotidian care te va submina din punct de vedere psihologic si fizic! Inseamna probabil ca te-ai legat de ceea ce se cheama homo pervertus banalus, sau homo pervertus ordinarius sau homo pervertus habilis. Intotdeauna acelasi, cu prea mici exceptii. Tocmai de aceea este important sa stii sa-l recunosti, deindata ce il intalnesti.

Aceasta carte descrie strategia pe care o aplica un astfel de om, pentru a-si intari dominatia asupra ta, arsenalul teribil pe care il pune in joc pentru a-si atinge scopurile. Care sunt domeniile de predilectie asupra carora isi exercita arta manipularii? Ce se ascunde dincolo de numeroasele sale fete? Care-i este vocabularul? Cum sa te feresti de el?

Pornind de la anecdote si marturii concrete, Veronique Moraldi abordeaza cu umor subiectul crucial al perversiunii conjugale din viata cotidiana, o perversiune extrem de banala, raspandita si totusi distructiva pentru cel sau cea care ii cad prada. Prin caracterul sau explicativ si prin sfaturile sale practice, aceasta carte iti va da puterea de a te elibera de sub dominatia unui pervers sau te va ajuta sa te feresti de pericolul de a te lega de o astfel de persoana.

******

Ne aflam, in unele pagini, la limita credibilului: "Cum de este cu putinta asa ceva astazi? intr-o tara civilizata, cultivata..." Da, asa ceva este cu putinta si inca mai frecvent decat ne inchipuim, cu modalitatile si virtuozitatile pe care le descoperim, continuand lectura acestei carti.

Abordarea pe care o face Veronique Moraldi denota multa finete in observarea comportamentelor, atat ale perversului descris in multiplele lui variante, cat si ale victimei sale. Cartea ei este o lucrare cu efect benefic si, in mod paradoxal, invioratoare, purtatoare a unei tonice vitalitati care le va face pe cititoare ? si, de asemenea, de ce nu, pe cititori ?, cel putin eu unul le urez acest lucru, sa vrea sa renunte la niste relatii in cadrul carora pare cu neputinta nu doar sa te respecti pe tine insuti, ci pur si simplu sa existi pe de-a intregul, din plin, avand sentimentul ca esti coautorul vietii tale.
JACQUES SALOME
Carti scrise de acelasi autor:
Veronique Moraldi - Fereste-te sa iubesti un pervers (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Fereste-te sa iubesti un pervers" ?

Cine a cumparat Fereste-te sa iubesti un pervers, a mai cumparat si:
Dreptul familiei, editia a 7-a
Alexandru Bacaci
Povestea lui Edgar Sawtelle
David Wroblewski
Anul viitor pe vremea asta
Sophie Cousens
Contractul de credit bancar
Dumitru A. P. Florescu, Adrian Bordea, Roxana Popa
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE