Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Gaseste puterea sa mergi mai departe

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPERCĂRŢI
ÎN PREGĂTIRE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Eseuri. Cartea intai
-20
Eseuri. Cartea intai
Editura: Humanitas
Data aparitiei: 2020
Numar de pagini: -
Autor(i): Montaigne
Editura: Humanitas
Disponibilitate: In stoc

„…O carte de citit si recitit, iar si iar, deopotriva în amanunt si în ansamblu, dar totodata, si mai ales, în diferite momente ale vietii.

Montaigne e mereu prezent spre a ne aminti ca, dincolo de módele care au îmbalsamat nenumarati filozofi de-a lungul secolelor, pe multi chiar în timpul vietii, ...
Pret: 67,00 lei
Pret: 53,60 lei
buc.
CARTI » Noutati, Stiinte Umaniste » Eseuri. Cartea intai

Eseuri. Cartea intai

„…O carte de citit si recitit, iar si iar, deopotriva în amanunt si în ansamblu, dar totodata, si mai ales, în diferite momente ale vietii.

Montaigne e mereu prezent spre a ne aminti ca, dincolo de módele care au îmbalsamat nenumarati filozofi de-a lungul secolelor, pe multi chiar în timpul vietii, o filozofie care ne învata ca «marea capodopera a omului este sa traiasca asa cum se cuvine» – sau, ca în ultimele rânduri ale genialei sale opere, ca «este o desavârsire absoluta si aproape divina a sti sa te bucuri cu adevarat de faptul ca existi» —, o asemenea filozofie va dainui cât vor mai exista oameni care se întreaba ce e de facut pentru ca, tocmai, sa traiasca asa cum se cuvine…

Raspunsul se afla în Eseuri.“

— MICHEL ONFRAY

„Oricum ar fi, vreau sa zic, si oricâte nerozii as spune eu aici, n-am de gând sa le ascund, asa cum n-as ascunde un portret de-al meu, chel si carunt, în care e zugravit nu un chip desavârsit, ci chipul meu. Caci eu îmi înfatisez aici propriile simtaminte si gânduri, pe care le ofer drept ceea ce cred eu, nu drept ce-ar trebui crezut.

Si n-am alta tinta decât sa ma dezvalui pe mine însumi, care mâine poate ca voi fi altfel, daca o noua experienta ma va fi schimbat.“


— MICHEL DE MONTAIGNE

La 50 de ani de la prima publicare integrala a Eseurilor lui Montaigne în limba româna, Editura Humanitas ofera cititorilor o noua traducere a acestei opere fundamentale, semnata de Vlad Russo.

Noua versiune, deopotriva riguroasa si fireasca, urmareste sa-l aduca pe Montaigne mai aproape de spiritul vremii noastre, oferindu-i cititorului o adevarata bucurie a lecturii.

Ea este programata sa apara în trei volume, fiecare cuprinzând câte o carte a Eseurilor.

Carti scrise de acelasi autor:
Montaigne - Eseuri. Cartea intai

Ce parere ai despre cartea "Eseuri. Cartea intai" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE