Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Timothy Ferris

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP
VANZARI
ISTORIA SERVICIILOR
SECRETE ROMANESTI
COLECTIA HARVARD
BUSINESS REVIEW
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Erosul inaltator
Erosul inaltator
Editura: Pi
Data aparitiei: 2013
Numar de pagini: 260, ilustrat
Autor(i): John Maxwell Taylor
Editura: Pi
Colectia:

Erosul înaltator sau puterea transformatoare de viata a sexualitatii sacre

În experienta mea de 25 de ani ca terapeut am observat ca întotdeauna - cea mai mare nefericire personala se datoreaza esecului de a integra aspectele sexuale, spirituale si emotionale ale naturii umane

Dar în ultimii cincizeci de ani, caile ezoterice stravechi ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Erosul inaltator

Erosul inaltator

Erosul înaltator sau puterea transformatoare de viata a sexualitatii sacre

În experienta mea de 25 de ani ca terapeut am observat ca întotdeauna - cea mai mare nefericire personala se datoreaza esecului de a integra aspectele sexuale, spirituale si emotionale ale naturii umane

Dar în ultimii cincizeci de ani, caile ezoterice stravechi de spiritualizare a impulsurilor erotice au migrat din est catre vest.

Vedele afirma ca, atunci când întunericul creste, când confuzia umana atinge apogeul si dreptatea este în declin, adevarul se încarneaza pentru a aduce lumina în lume.

Lotusii de aur ai cunoasterii despre sexualitatea sacra înfloresc acum în emisfera vestica a inconstientului colectiv. îmbratisând practicile sexuale ce au trecut proba timpului în orient si adaptându-le nevoilor de transformare ale secolului XXI, barbatii si femeile din întreaga lume experimenteaza direct extazul sexual si spiritual, ca aspecte ale unuia si aceluiasi lucru.

John Maxwell Taylor a practicat metodele sexuale taoiste si tantrice de transformare a constiintei timp de peste 25 de ani. În laboratorul experientei sale personale, a reusit sa-i uneasca pe Psyche si Eros, o casatorie pe care Carl Jung o recunostea ca rezultat al unui proces interior alchimic.

La fel ca în cazul oricarei miscari noi, cei care nu sunt capabili sa îmbratiseze paradigma schimbata vor rezista obligatoriu acestei revolutii sexuale. De asemenea, exista un grad de confuzie în termeni, ideologii si cele mai bune moduri de expresie pentru cei care o îmbratiseaza.

Carti întregi au fost scrise pentru de descrie o anumita abordare sexuala sau serii de tehnici ce pretindeau ca induc acest Eldorado al orgasmelor. De la un timp, a aparut nevoia de a exista o carte care sa ofere o imagine de ansamblu despre miscarea globala revolutionara si extraordinara catre sexualitatea sacra, care sa-i atraga atât pe începatori, cât si pe cei care sunt deja familiari cu tantrismul si alte practici sexuale ezoterice.

Asocierea autorului cu C. G. Jung, ca scriitor al piesei despre care am vorbit mai sus si ca actor, probabil ca l-a ajutat sa-si impregneze scrierile cu o intensitate psihologica pe care multi o vor gasi convingatoare si introspectiva. Aici veti gasi, probabil pentru prima oara, greutatea experientei personale în practicile sexuale orientale, amestecata cu aplicarea practica a teoriei jungiene despre anima si animus, referitoare la natura duala a barbatului si a femeii.

Adaugati la aceasta ceea ce autorul a implementat în viata sa din învataturile maestrului Mantak Chia despre transmutarea energiei în constiinta, si veti vedea estul întâlnindu-se cu vestul într-un mod practic - teoria încarcata cu aplicarea ei în lumea reala. Apoi, mai exista si o multime de lucruri pe care Taylor le-a înteles si le-a spicuit din viata si opera lui Gurdjieff, ale carui învataturi se refera la relatia dintre energia sexuala si univers, evolutia acestei planete si destinul umanitatii.

Suntem pur si simplu destinati sa fim mecanisme de cautare a placerii sau dorinta noastra de a ne contopi cu o alta fiinta în extazul iubirii are un scop mai înalt?

Când a fost fortat sa dea un nume învataturii sale, Gurdjieff a declarat ca aceasta este "crestinism ezoteric", contrapartea interioara sau calea adevarului din crestinism, care a supravietuit în lume secol dupa secol, în pofida concentrarii asupra ritualurilor exterioare si asupra dogmelor adusa de mostenirea lui Christos în occident. Dar daca esenta crestinismului are legatura cu iubirea romantica si cu dorinta inimilor si a sufletelor de a-si împleti în mod intim vietile cu cele ale altor fiinte umane?

Atunci putem de asemenea sa consideram ca impulsurile sexuale, în esenta lor, reprezinta expresia divinitatii noastre înnascute. Punându-i pe Eros si Psyche împreuna, ne putem elibera pentru a ascensiona din adâncurile confuziei inconstiente despre sex si religie catre înaltimile perceptiei spirituale, prin experienta directa a iubirii divine extatice.

Daca iubirea este sursa a tot ceea ce exista si trebuie sa o cautam în noi însine si în alte fiinte, atunci e evident ca Eros si Psyche, barbatii si femeile, au nevoie unii de altii. Erosul înaltator va va purta într-o calatorie extraordinara catre viitorul iubirii în lumea occidentala. Aceasta este o lucrare de baza care apare la timp pentru a prezenta viziunea eliberatoare a ascensiunii personale si colective într-o noua era a constiintei superioare, prin mariajul dintre iubirea romantica si sexualitatea iluminatoare. (Linda E. Savage)
Carti scrise de acelasi autor:
John Maxwell Taylor - Erosul inaltator (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Erosul inaltator" ?

Cine a cumparat Erosul inaltator, a mai cumparat si:
Fizica schimbarii
Greg Simmons
Liza din mahalaua Lambeth
W. Somerset Maugham
Marea carte a emotiilor. Povesti pentru recunoasterea emotiilor
Szeghy Karolina
Cantecul lui Susannah
Stephen King
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE