Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Timothy Ferris

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP
VANZARI
ACTIVITATI
DISTRACTIVE
PUTEREA RELATIILOR
PAGINA DE PSIHOLOGIE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Efectul de Luna de Miere
-15
Efectul de Luna de Miere
Editura: For You
Data aparitiei: 2015
Numar de pagini: 368
Autor(i): Dr. Bruce Lipton
Editura: For You
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

Autorul va este cunoscut deja: a scris o carte revolutionara, Biologia credintei, care a schimbat mentalitatea miilor de cititori, urmata de Evolutie spontana.

In cartea de fata, a treia, autorul gaseste o cale unica, revolutionara, de a uni verigile lipsa dintre biologie, psihologie si spiritualitate, aplicând rezultatele cercetarilor sale stiintifice, ...
Pret: 25,00 lei
Pret: 21,25 lei
buc.

Efectul de Luna de Miere

Autorul va este cunoscut deja: a scris o carte revolutionara, Biologia credintei, care a schimbat mentalitatea miilor de cititori, urmata de Evolutie spontana.

In cartea de fata, a treia, autorul gaseste o cale unica, revolutionara, de a uni verigile lipsa dintre biologie, psihologie si spiritualitate, aplicând rezultatele cercetarilor sale stiintifice, la dinamica relatiilor de cuplu.

Nu întâmplator, cartea este subintitulata "stiinta de a crea Raiul pe Pamânt".

Folosind argumente stiintifice, explicate într-un limbaj accesibil publicului larg, Bruce Lipton ne arata ca fericirea pâna la adânci batrâneti nu este numai un concept inventat de Hollywood, ci o realitate posibila si accesibila tuturor.

Fragmente din carte:

„Gânditi-va la cea mai fantastica poveste de iubire pe care ati trait-o – Marea Iubire, când erati îndragostiti pâna peste urechi. Ati facut dragoste zile în sir, nu v-a trebuit mâncare, abia daca simteati nevoia de apa si debordati de o energie inepuizabila: e vorba de Efectul de Luna de Miere, care ar trebui sa dureze vesnic. Foarte des însa, luna de miere se transforma în ciorovaieli cotidiene, poate chiar în divort sau, pur si simplu, în toleranta.

Vestea buna este ca nu trebuie sa se termine asa. Ati putea crede ca Marea Iubire a fost, în cel mai bun caz, o coincidenta sau, în cel mai rau caz, o amagire si ca sfârsitul Marii Iubiri a fost un ghinion. Voi explica, în aceasta carte, cum puteti crea Efectul de Luna de Miere în viata voastra, dar si aduce sfârsitul lui. Odata ce stiti cum l-ati creat si cum l-ati pierdut, puteti, ca si mine, sa renuntati la a va mai plânge de karma proasta a relatiilor avute si sa creati o relatie de tipul fericiti-pâna-la-adânci-batrâneti, dupa care s-ar da în vânt si un producator de la Hollywood. Asta este ceea ce am descoperit dupa decenii de nereusite!

Pentru ca multa lume ne-a întrebat cum am reusit, Margaret si cu mine vom explica în Epilog cum am reusit – timp de 17 ani si multi altii de acum încolo – sa ne cream Efectul de Luna de Miere de tipul fericiti-pâna-la-adânci-batrâneti. Vrem sa le împartasim si altora povestea noastra, pentru ca iubirea este cel mai puternic factor de evolutie pentru oameni, iar dragostea este contagioasa!

Asa cum veti vedea când va veti crea propriul Efect de Luna de Miere în viata, veti atrage spre voi oameni la fel de iubitori – cu cât mai multi, cu atât mai bine. Sa ascultam de sfatul, vechi de opt veacuri, al lui Rumi si sa ne îmbatam cu dragostea noastra unul pentru celalalt, pentru ca aceasta planeta sa se poata, în sfârsit, transforma într-un loc mai bun, în care toate organismele sa poata trai în Raiul lor pe Pamânt. Sper ca aceasta carte sa reprezinte, pentru voi, ceea ce a reprezentat, pentru mine, momentul acela din Caraibe: drumul spre crearea Efectului de Luna de Miere în fiecare zi din viata.”

***

„Din punct de vedere biochimic, dragostea înseamna si elixire. Dar, cu tot respectul pentru legenda lui Tristan si a Isoldei, ca si pentru elixirele complicate, create de-a lungul istoriei omenirii, elixirele despre care vorbesc eu sunt niste cocteiluri hormonale si neurochimice infinit mai complexe, mai fin calibrate, care ne curg prin trup, atunci când ne îndragostim si când ne dezîndragostim. Da, ceea ce vreau sa spun este ca, la un anumit nivel, Efectul de Luna de Miere este o dependenta chimica. si, de aceea, atunci când totul se termina, viata devine rapid o mare nefericire.

Atentie mare daca obiectul dorintei tale anuleaza totul, în timp ce tu continui sa te cufunzi în „drogul“ iubirii induse biochimic. Ai putea sfârsi ca mine, asa cum am aratat în introducere: într-o stare de exilare, stând pe un scaun, într-o casa goala si visând la iubirea pierduta.

În acest capitol voi vorbi despre substantele chimice si hormonii care ne ajuta sa ne explicam anxietatea, lipsa poftei de mâncare si euforia ce caracterizeaza iubirea între doi oameni. Aceste elixire chimice de iubire ne îmboldesc sa ne cautam parteneri de sex, sa ne fixam asupra unui partener anume si sa ne legam de acel partener suficient de mult timp, pentru a creste cei mai neajutorati nou-nascuti din regnul animal – cel putin pe perioada copilariei.

Bineînteles ca lucrurile nu se întâmpla asa întotdeauna, pentru ca vorbim despre oameni îndragostiti, nu despre ecuatii stiintifice – asa cum spune Puck, personajul lui Shakespeare, din Visul unei nopti de vara, în faimoasa lui replica despre oamenii îndragostiti: „Prosti sunt bietii muritori!“

Înainte de a aborda problema biochimiei iubirii, vreau sa subliniez faptul ca, în ciuda proastei pareri a lui Puck despre bietii muritori îndragostiti, nu trebuie sa fim sclavii substantelor chimice si ai hormonilor nostri! Noi suntem niste „autobiologi“ care cream, prin intermediul gândurilor noastre, elixirele de iubire ce controleaza celulele si tesuturile din organism. Da, aceasta este lucrarea binecunoscutei legaturi minte-corp, pâna nu demult negata, ignorata sau minimalizata de stiinta conventionala.”

Ce parere ai despre cartea "Efectul de Luna de Miere" ?

Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE