Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Fantanile tacerii

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Dreptul afacerilor. Introducere in dreptul afacerilor. Raportul juridic de afaceri. Contractul
Dreptul afacerilor. Introducere in dreptul afacerilor. Raportul juridic de afaceri. Contractul
Editura: Universul Juridic
Data aparitiei: 2013
Numar de pagini: 215
Autor(i): Ioana Nely Militaru
Editura: Universul Juridic

Cursul Dreptul afacerilor cuprinde, in parte, institutii ale dreptului civil care sunt incidente cu activitatea de afaceri, acesta adresandu-se, din perspectiva noii reglementari civile, studentilor economisti. Primele doua titluri ale lucrarii graviteaza in jurul notiunilor de profesionist si intreprindere, prezenta ?profesionistului - comerciant sau necomerciant? - fiind aceea care particularizeaza ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Dreptul afacerilor. Introducere in dreptul afacerilor. Raportul juridic de afaceri. Contractul

Dreptul afacerilor. Introducere in dreptul afacerilor. Raportul juridic de afaceri. Contractul

Cursul Dreptul afacerilor cuprinde, in parte, institutii ale dreptului civil care sunt incidente cu activitatea de afaceri, acesta adresandu-se, din perspectiva noii reglementari civile, studentilor economisti. Primele doua titluri ale lucrarii graviteaza in jurul notiunilor de profesionist si intreprindere, prezenta ?profesionistului - comerciant sau necomerciant? - fiind aceea care particularizeaza raportul juridic de afaceri.

In lumina noului Cod civil, raportul de afaceri - actual ca terminologie si mult apropiat de realitatile practice - se incheie, intre profesionisti, sau intre acestia din urma si consumatorii de bunuri, servicii si lucrari, pe care noua reglementare civila ii denumeste generic, potrivit art. 3 alin. (1) ?orice alte subiecte de drept civil?.

Titlul al treilea, este dedicat teoriei generale a contractului, in contextul impus de particularitatea mediului de afaceri actual, si nu in ultimul rand, actului juridic unilateral - ca izvor de obligatii civile - nulitatii contractului si prescriptiei extinctive.

Lucrarea Dreptul afacerilor ramane deschisa in vederea completarii acesteia, atat din perspectiva practicii judiciare, cat si din perspectiva opiniilor cititorului specialist, urmand a se adauga si alte institutii reglementate de noul Cod civil, incidente cu activitatea de afaceri.

Ce parere ai despre cartea "Dreptul afacerilor. Introducere in dreptul afacerilor. Raportul juridic de afaceri. Contractul" ?

Cine a cumparat Dreptul afacerilor. Introducere in dreptul afacerilor. Raportul juridic de afaceri. Contractul, a mai cumparat si:
Hrana care otraveste
Michael Eigen
13 bancheri. Dominatia Wall Streetului si urmatorul colaps financiar
Simon Johnson, James Kwak
Marul. Cultivare si retete culinare
Eisenstock Ildiko
Mame singure
Colleen Sell
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE