Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Geniul pasarilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20
POVESTI DE PAPADIE
PAGINA DE PSIHOLOGIE
REGELE, COMUNISTII
SI COROANA
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Termeni si Conditii
Drept executional penal
Drept executional penal
Editura: Universul Juridic
Anul de aparitie: 2013
Numar de pagini: 412
Autor(i): Ioan Chis
Editura: Universul Juridic
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

Istoria locurilor de detinere din tara noastra este la fel de fascinanta ca ti istoria moderna a tarii noastre. Detinerea a folosit pe de o parte pentru inlaturarea opozantilor, iar pe de alta parte pentru ascunderea gravelor probleme sociale, prin secretizarea informatiilor despre o populatie marginalizata ti condamnata in mod ...
Pret: 55,00 lei
buc.
CARTI » Drept » Drept executional penal

Drept executional penal

Istoria locurilor de detinere din tara noastra este la fel de fascinanta ca ti istoria moderna a tarii noastre. Detinerea a folosit pe de o parte pentru inlaturarea opozantilor, iar pe de alta parte pentru ascunderea gravelor probleme sociale, prin secretizarea informatiilor despre o populatie marginalizata ti condamnata in mod real la foamete ti lipsuri.

Evolutia arhitecturii penitenciare, incepand cu structura legislatiei, organizarea executarii pedepselor prin ierarhizarea asprimii lor, practica pedepsirii ti excluderii din societate a unor indivizi, categorii, ori chiar etnii, construirea de locuri de detinere pentru a fi reprezentarea fortei statului, in scopul oprimarii a cat mai multor oameni pentru folosul catorva varfuri politice, trebuie sa constituie in zilele noastre o preocupare a cercetarii ttiintifice permanente.

Scopul nu este acela al evidentierii filozofiilor executarii pedepselor, nici a cunoatterii in sine a sistemelor de constrangere, ci a descoperirii legitatilor ti principiilor dupa care trebuie sa se actioneze la inceput de nou mileniu.

Dorinta de acaparare a bogatiei fara merite, a bunurilor fara eforturi ti munca, este contrapusa dorintei oamenilor obitnuiti de a trai in moralitate, decenta, curatenie sufleteasca.

Traiul libertin, dorinta de imbogatire rapida, cretterea nevoii de putere ti conducere, devalorizarea familiei ti a credintei incepe sa fie modelul dupa care unii membri ai societatii iti cauta conducatorii spre distrugerea ti saracirea traiului decent aparat de Constitutie, precum ti a drepturilor fundamentale.

Lumea se schimba, legile apara viata de dupa gratii, drepturile condamnatilor sunt echivalente cu cele ale oamenilor liberi, dar mai mult, drepturile condamnatilor sunt asigurate de stat, indiferent daca nivelul de saracie al cetatenilor liberi este preponderent. Lucrarea aceasta vine sa ridice valul de pe o lume putin cunoscuta.

Ce parere ai despre cartea "Drept executional penal" ?

Cine a cumparat Drept executional penal, a mai cumparat si:
Legislatie notariala. Actualizat la 1.07.2014
Pro Lege
Tratat de procedura civila. Volumul II. Editia 2
Ion Deleanu
Drept civil. Mosteniri si liberalitati
Ioan Popa
Contractul de leasing
Dumitru A. P. Florescu
Relatii clienti
Abonare
Putere si sange. O aventura indiana
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE