Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Dragonul cu inima de ciocolata
-10
Dragonul cu inima de ciocolata
Editura: Storia
Data aparitiei: 2017
Numar de pagini: 280
Autor(i): Stephanie Burgis
Editura: Publica Storia
Colectia: Storia Young Adult

Dragonul cu inima de ciocolata este povestea lui Aventurine, o „dragonita” care este transformata în fata de un vrajitor al mâncarii.

Cu toate acestea, în sufletul ei deopotriva feroce si adorabil, ramâne un dragon Adevarat. O combinatie încântatoare si delicioasa de magie condimentata cu aventura si o inima dulce si calda ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Dragonul cu inima de ciocolata

Dragonul cu inima de ciocolata

Dragonul cu inima de ciocolata este povestea lui Aventurine, o „dragonita” care este transformata în fata de un vrajitor al mâncarii.

Cu toate acestea, în sufletul ei deopotriva feroce si adorabil, ramâne un dragon Adevarat. O combinatie încântatoare si delicioasa de magie condimentata cu aventura si o inima dulce si calda precum ciocolata topita.

Sarah Prineas, autoarea cartii The Magic Thief si a seriei Winterling

Stephanie Burgis a creat un personaj impulsiv, cu un temperament demn de sufletul sau de dragon... Cititorii vor urmari cu sufletul la gura pataniile prin care trece Aventurine în aceasta carte plina de culoare. O poveste atractiva pentru fanii tineri ai genului fantasy.

Booklist

Aventurine nu este genul de dragon care sa reziste prea mult timp în pestera din munte, în care locuieste familia sa. Parintii ei spun ca este prea tânara ca sa zboare de una singura, dar ea se simte feroce si curajoasa. În plus, se considera pregatita sa dovedeasca acest lucru capturând cea mai periculoasa prada dintre toate: un om.

Însa când omul prins o convinge sa bea ciocolata calda vrajita, Aventurine se transforma într-un pui de om, într-o fetita pricajita, de doar 12 ani, cu dintii mici si tociti, care nu poate sa sufle foc si care nu mai are gheare pe care sa le foloseasca în lupta. Cu toate acestea, Aventurine ramâne cea mai feroce creatura din munti si îsi gaseste adevarata pasiune: ciocolata. Tot ce trebuie sa faca este sa învete sa mearga pe doua picioare pâna la orasul oamenilor, ca sa devina ucenic (cuvânt de care nu are habar) într-o ciocolaterie (cuvânt care suna delicios). Este sigura ca astfel va cuceri imediat lumea cea noua.

Salbatica si nesabuita, tânara Aventurine face ravagii în orasul oamenilor si are surpriza sa gaseasca o prietena adevarata, dar s tradare, înselaciune, ciocolata delicioasa si o revelatie neasteptata despre ce înseamna sa fii deopotriva om si dragon.
Carti scrise de acelasi autor:
Stephanie Burgis - Dragonul cu inima de ciocolata (apare in curand - solicita acest produs)
Stephanie Burgis - Fata cu inima de dragon

Ce parere ai despre cartea "Dragonul cu inima de ciocolata" ?

Cine a cumparat Dragonul cu inima de ciocolata, a mai cumparat si:
Puterea iubirii si recunostintei infinite
Dr. Darren Weissman
Muzeul imaginar
Andre Malraux
Dorinta femeii puternice de a avea un barbat puternic
Maja Storch
Selfie
Will Storr
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE