Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Timothy Ferris

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP
VANZARI
ISTORIA SERVICIILOR
SECRETE ROMANESTI
COLECTIA HARVARD
BUSINESS REVIEW
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Dimensiunea PSI, volumul 1. Interviuri Televizate
Dimensiunea PSI, volumul 1. Interviuri Televizate
Editura: Pro Dao
Data aparitiei: 2014
Numar de pagini: 224
Autor(i): Ovidiu Dragos Argesanu
Editura: Pro Dao
Colectia:

Dimensiunea PSI: Interviuri televizate cu Ovidiu Dragos Argesanu

Puterea spirituala a unui popor este data de cei care se roaga si de cei care postesc si, la randul ei, determina puterea spirituala a celor din varf.

Pelerinajul este calea noastra catre Dumnezeu, calea catre un loc sfant situat in planul material, in ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Dimensiunea PSI, volumul 1. Interviuri Televizate

Dimensiunea PSI, volumul 1. Interviuri Televizate

Dimensiunea PSI: Interviuri televizate cu Ovidiu Dragos Argesanu

Puterea spirituala a unui popor este data de cei care se roaga si de cei care postesc si, la randul ei, determina puterea spirituala a celor din varf.

Pelerinajul este calea noastra catre Dumnezeu, calea catre un loc sfant situat in planul material, in lumea noastra materiala…

Fragment:

DAO: Eram odata în postul Pastelui si ma rugam: „Doamne vreau sa vad si eu îngeri!”. Mai vazusem, dar ma rugam ca sa vad. Am tinut post negru trei zile - trei zile de post negru foarte importante în evolutia spirituala a unui om - si ma trezesc în mijlocul camerei cu un înger.

Era un înger cât camera asta de mare. Il întreb „Cum te cheama?" „Iusuf, trimisul lui Dumnezeu." Deci, daca n-am mâncat la curmale si la smochine cât am avut îngerul asta cu mine de m-am saturat! N-am mâncat decât curmale si smochine. Atât!

A fost placut sa stau cu el. Ziceam: „De ce a trimis un înger pe care îl cheama Iusuf si nu unul pe care sa-l cheme Gheorghe sau Vasile?" si mi-a spus Doamne-Doamne ca trebuie sa înteleg ca sunt si altii care au îngeri, nu numai ortodocsii.

Bine, va zice lumea ca e o aratare, ca asa se interpreteaza! Exista modalitati foarte simple de a afla daca un înger este înger sau demon. Exista o parola - îi dispera pe unii asta.

Parola se numeste Preasfânta Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara - daca o entitate este în stare sa spuna acest lucru, este înger. Deci, tineti minte: Preasfânta Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara.

De ce? Toata mântuirea omului se bazeaza pe fecioria Maicii Domnului. Maica Domnului ca fecioara este cea care a calcat capul sarpelui.

Si atunci, în momentul în care un înger spune Preasfânta Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara, înseamna ca este de acord cu nasterea, ca Mântuitorul s-a nascut din fecioara, ca a venit sa ne mântuiasca, deci el este de acord cu tot crestinismul.

Tot crestinismul este bagat în aceasta parola Preasfânta Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara. II întrebi „Zi, care e parola?", iar el daca va spune Preasfânta Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara, este înger. Demonul nu va putea niciodata sa zica. Moare. Mai bine moare, mai bine îl tai cu lama pentru ca nu spune asa ceva.

Bun! Era îngerul care a venit la mine. Totul a durat pâna în momentul în care - desi curat fiind în post, când m-am culcat cu o distinsa doamna -, îngerul respectiv cât era de mare s-a facut mic, mic si a fugit tipând.

Mi-a parut tare rau pentru ca e foarte dragut sa ai lânga tine un înger cu care sa stai de vorba si care sa-ti explice pentru ca începi sa vezi lumea prin intermediul îngerilor.

Iar lumea vazuta prin intermediul îngerilor are cu totul alta conotatie decât cea vazuta prin intermediul nostru sau al demonilor.

Deci, puterea îngerilor creste prin rugaciune, post, tot ceea ce faci bine: prin ajutorarea celorlalti, pomeni, liturghii, pelerinaje la locuri sfinte, participari la slujbe, masluri, nunti, botezuri - ma refer la slujbe, nu la restaurant, ci sa fii acolo când se marturiseste botezul. Toate astea cresc puterea îngerilor pe care îi ai. în momentul în care faci prostii, le scade puterea.

M: Exista posibilitatea ca ei sa nu-si faca misiunea?

DAO: Absolut!

M: Aleg ei?

DAO: Nu, nu aleg ei. Ignoranta, nu pot, se încurca în propriile pareri - au niste pareri, opinii si câteodata, opiniile lor sunt foarte stricte, iar din aceste cauze îsi pot rata misiunea personala. si când îsi rateaza misiunea personala, li se dau altele si, daca nu, trebuie sa se nasca pentru a întelege. îngerii se pot întrupa si sunt trimisi N-ai înteles? Du-te sa vezi cum e sa fii om!

M: Sa întelegem ca putem avea acces la ei?

DAO: Absolut, da! Se poate. Aici va sari toata lumea! Sa stiti ca tarotul, pendulul si cum se chema tabla aia Ouija - aia cu litere, pot fi metode de accesare a îngerilor. Evident ca poti accesa si demonii! Cu cartile de tarot poti accesa ori lumina, ori întunericul. Asta este problema! Nu ca le folosesti, problema este ce anume accesezi!

Eu, de exemplu, pendulul l-am folosit datorita lui Dan Seracu. Aveam o problema cu o pacienta si nu-i gaseam leacul. Eu simt unele spirite si la un moment dat ma trezesc cu Dan Seracu acasa.

Aveam o carte de la o prietena de a mea care a murit - cartea lui, pendulul, totul era pus într-un pachetel si mi-l lasase mie dupa moarte. M-am dus, am luat cartea lui Dan Seracu, am deschis-o, am luat pendulul si l-am pus pe pacienta respectiva.

In momentul în care am ajuns la chakra 2, pendulul ala ziceai ca este înfipt în centrul energetic si am auzit clar în minte: "Argint viu. Bun si de aici…"

CUPRINS:

Dimensiunea terapeutica si spirituala a pelerinajelor

Despre platile karmice si ale pacatelor

Manipularea prin frica

îngerii de lânga noi

Despre moarte

espre Apocalipsa 21.12.2012
Carti scrise de acelasi autor:
Ovidiu Dragos Argesanu - Despre spiritualitate cu Ovidiu Dragos Argesanu (apare in curand - solicita acest produs)
Ovidiu Dragos Argesanu - Arta razboiului PSI. Protectia (apare in curand - solicita acest produs)
Ovidiu Dragos Argesanu - Arta razboiului PSI (apare in curand - solicita acest produs)
Ovidiu Dragos Argesanu - Atacul PSI. Intre stiinta si magie (apare in curand - solicita acest produs)
Ovidiu Dragos Argesanu - Cele 7 peceti (apare in curand - solicita acest produs)
Ovidiu Dragos Argesanu - Jumatatea mea, femeia (apare in curand - solicita acest produs)
Ovidiu Dragos Argesanu - Reiki intre mit si realitate (apare in curand - solicita acest produs)
Ovidiu Dragos Argesanu - Reiki, Terapia si Razboiul PSI cu Ovidiu-Dragos Argesanu, pachet de 10 carti (apare in curand - solicita acest produs)
Ovidiu Dragos Argesanu - Arta Terapiei PSI. Din practica terapeutica boala (apare in curand - solicita acest produs)
Ovidiu Dragos Argesanu - Kombat Ki (apare in curand - solicita acest produs)
Ovidiu Dragos Argesanu - Devenirea, intre Iad si Rai (apare in curand - solicita acest produs)
Ovidiu Dragos Argesanu - Dimensiunea PSI, volumul 1. Interviuri Televizate (apare in curand - solicita acest produs)
Ovidiu Dragos Argesanu - Dimensiunea PSI, volumul 2. Interviuri (apare in curand - solicita acest produs)
Ovidiu Dragos Argesanu - De mana, pe Camino

Ce parere ai despre cartea "Dimensiunea PSI, volumul 1. Interviuri Televizate" ?

Cine a cumparat Dimensiunea PSI, volumul 1. Interviuri Televizate, a mai cumparat si:
Abecedar de obezitate
Nicolae Hancu
Cheia cunoasterii
Nora Roberts
Creierul global
Howard Bloom
Limba romana. Manual pentru clasa a VI-a
Anca Serban, Sergiu Serban
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE