Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Frica. Trump la Casa Alba

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP 10
VANZARI
ILLUMINATI
SOCIETATEA SECRETA
BEST BOOKS
CARTILE ANULUI 2018
Aboneaza-te la newsletter
Diagnosticarea karmei. Sistemul autoreglarii campurilor
Diagnosticarea karmei. Sistemul autoreglarii campurilor
Editura: Lazarev
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: -
Autor(i): Serghei Lazarev
Editura: SN Lazarev
Colectia: Diagnosticarea karmei

S.N. Lazarev se ocupa cu cercetarea structurilor de câmp informational-energetice ale omului de la începutul anilor 1980.

Ca urmare a cercetarilor indelungate, pe miii de pacienti, S.N. Lazarev a ajuns la urmatoarea concluzie: structurile de profunzime ale câmpului, care au o influenta directa asupra sanatatii, emotiilor, caracterului si destinului omului, nu ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Diagnosticarea karmei. Sistemul autoreglarii campurilor

Diagnosticarea karmei. Sistemul autoreglarii campurilor

S.N. Lazarev se ocupa cu cercetarea structurilor de câmp informational-energetice ale omului de la începutul anilor 1980.

Ca urmare a cercetarilor indelungate, pe miii de pacienti, S.N. Lazarev a ajuns la urmatoarea concluzie: structurile de profunzime ale câmpului, care au o influenta directa asupra sanatatii, emotiilor, caracterului si destinului omului, nu sunt altceva decât sufletul sau spiritul, iar deformarile structurilor de profunzime ale câmpului nu reprezinta altceva decât reflectarea problemelor spiritului, a reactiei sale inadecvate la evenimentele care se desfasoara cu el.

Despre cartea „Diagnosticarea karmei”:

Aceasta este o carte despre iubire si moralitate în care se vorbeste despre faptul ca iubirea este mai presus de toate. Autorul ne ajuta sa întelegem sensul existentei noastre si sa simTim iubirea în suflet. Prin exemple concrete din viata reala, el ne arata cum sa rezolvam problemele si cum sa depasim diverse dificultati si nenorociri/necazuri. Sistemul prezentat în aceasta carte da un sentiment de înTelegere a tot ceea ce se întâmpla, priceperea sensului vieTii si ce ar trebui sa fie o prioritate în viata noastra în primul rând. Dupa citirea ei, începem sa vedem lumea în alte culori, devinim mai calmi si mai blajini. În locul agresiunii si nemultumirii începem sa apreciem într-un mod linistit ce se întâmpla, si chiar sa simTim bucurie ca urmare a ceea ce cunoastem acum, sa întelegem de ce traim acest lucru, si ce trebuie sa facem în situatia data. Aceasta carte ne învata sa iubim aceasta lume oricum ar fi ea, si sa pastram dragostea în suflet orice s-ar întâmpla.

Cartea te ajuta sa te schimbi, sa-Ti schimbi concepTia despre lumea, caracterul si destinul. Datorita ei, noi începem sa vedem calea si sa constientizam încotro trebuie sa mergem.

DIFERENTA DINTRE INFORMATIA OFERITA IN CARTEA „DIAGNOSTICAREA KARMEI” DE INFORMATIA DIN ALTE SURSE:

Principala diferenta dintre informatia oferita în cartile si în seminariile lui S.N. Lazarev, de informatia din alte surse consta în faptul ca toate concluziile se bazeaza pe diagnosticare, pe o experienta deosebit de bogata de activitate practica cu pacientii pe o perioada de aproape 40 de ani.

Informatia oferita de unii autori contemporani este similara cu informatia expusa în sistemul de cunostinte din seria cartilor ”Diagnosticarii karmei”; de cele mai multe ori însa sursa informatiei nu este indicata sau se precizeaza ca informatia a fost obtinuta în urma discutiilor purtate cu «îngerul pazitor» sau pur si simplu a fost «data de sus».

Se ofera o multime de sfaturi, a caror corectitudine nu o poate nimeni garanta si pentru care nimeni nu-si asuma nici o responsabilitate; în ceea ce priveste conceptia ”Diagnosticarii Karmei”, înainte de a iesi cartea de sub tipar, autorul a fost confruntat cu numeroase situatii chinuitoare si neplacute, unele la limita supravietuirii, de «curatare» (de purificare a sufletului), cu scopul ca informatia cuprinsa în carti sa se curete de vreun eventual strat al nedesavârsirii umane. Inclusiv traducatorii si editorii si toti cei care au intrtat in contact in orice fel cu lucrarea la aceasta carte, au trecut prin situatii de viata si de moarte, prin boli si neplaceri ale destinului (pierderi de bani, tradari…) care au avut ca scop purificarea sufletului, pentru a nu altera in nici un fel informatia energetica cuprinsa in carti.

Dezvoltarea sistemului „Diagnosticarii karmei” întotdeauna a reprezentat o activitate cu nivel ridicat de periculozitate, fata de care autorul a manifestat uneori o tendinta de renuntare; însa cercetarile intreprinse au aratat ca o cantitate imensa de informatie înca nedezvaluita publicului depaseste volumul informatiei deja expuse, informatie care a fost crezuta de oameni, ca informatia este deosebit de importanta si de necesara, drept pentru care autorul a ales calea deloc usoara de dezvoltare ulterioara a sistemului sau de diagnosticare."
Carti scrise de acelasi autor:
Serghei Lazarev - Sanatatea omului (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Lazarev - Vindecarea Sufletului (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Lazarev - Diagnosticarea karmei. Sistemul autoreglarii campurilor (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Lazarev - Diagnosticarea karmei. Experienta supravietuirii (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Lazarev - Secretele fericirii in familie (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Diagnosticarea karmei. Sistemul autoreglarii campurilor" ?

Cine a cumparat Diagnosticarea karmei. Sistemul autoreglarii campurilor, a mai cumparat si:
Practica avocatiala. Cereri, aparari, cai de atac, concluzii scrise, consultatii, reguli si proceduri interne
Andrei Savescu, Marinela Cioroaba, Ruxandra Nitoiu
Imblanzirea infinitului. Povestea matematicii
Ian Stewart
Printese minunate
Autor
Timpul fractal
Gregg Braden
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE