Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Vindecarea sufletului de frica si suferinta

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
EDUCATIE PRIN BLANDETE
CARTI PENTRU PARINTI
PREMIUL NOBEL 2017
KAZUO ISHIGURO
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Termeni si Conditii
Diagnosticarea Karmei Seria 2. Experienta supravietuirii
Diagnosticarea Karmei Seria 2. Experienta supravietuirii
Editura: Satja Juga
Anul de aparitie: 2017
Numar de pagini: -
Autor(i): Serghei Nikolaevici Lazarev
Editura: Lazarev SN
Colectia: Diagnosticarea Karmei
Disponibilitate: In stoc

În cea de-a doua serie si cea mai noua a cartilor ”Experienta supravietuirii”, Lazarev ofera o analiza profunda a scrisorilor cititorilor, care îsi împart experienta rezolvarii problemelor.

Ei povestesc în ce fel cercetarile lui te ajuta sa traiesti si pun întrebari la care SN Lazarev rraspunde explicând cauzele problemelor cu care ...
Pret: 55,00 lei
buc.
CARTI » Top Vanzari, Spiritualitate » Diagnosticarea Karmei Seria 2. Experienta supravietuirii

Diagnosticarea Karmei Seria 2. Experienta supravietuirii

În cea de-a doua serie si cea mai noua a cartilor ”Experienta supravietuirii”, Lazarev ofera o analiza profunda a scrisorilor cititorilor, care îsi împart experienta rezolvarii problemelor.

Ei povestesc în ce fel cercetarile lui te ajuta sa traiesti si pun întrebari la care SN Lazarev rraspunde explicând cauzele problemelor cu care se confrunta cititorii.

Înainte, continutul principal al acestor scrisori era chinul, disperarea, suferintele insuportabile, vietile distruse si deformate, moartea copiilor si a celor apropiati, bolile incurabile. Acestea erau scrisori de dinainte de moarte.

Motivul lor principal era speranta la o minune, speranta de a scapa de nenorocirile neîncetate. Lipsa întelegerii a ceea ce se întâmpla, senzatia de nedreptate a sortii, dezorientarea din cauza tradarilor si a umilintelor venite din partea celor apropiati, nu erau scrisori, ci o durere totala. Au trecut anii si sensul scrisorilor s-a schimbat.

Aproape toate aceste scrisori emana acum fericire, fericirea pe care au gasit-o în sfârsit acesti oameni. Ei povestesc despre cum s-a schimbat caracterul omului, despre cum au trecut bolile. Uneori au loc miracole pur si simplu.

Când stii cine esti, de unde ai venit si încotro te îndrepti, atunci dispare treptat frica, chinul si tristetea. Viata devine un joc frumos, iar principalul premiu în acest joc este iubirea.

Fragment: Ce au vazut în învataturile lui Hristos discipolii lui?

Posibilitatea de a transmite pacatele altuia, posibilitatea vindecarii rapide de orice boli, posibilitatea schimbarii în bine a propriului destin prin crestinizare, posibilitatea de a dobândi orânduirea Creatorului nu prin respectarea poruncilor, nu prin renuntare si suferinta, nu prin iubire ca principala punte care uneste omul cu Dumnezeu.

Lacomia însemna doar o minune: ai crezut în Hristos — ai devenit sanatos, ai crezut în el ca în Dumnezeu - vei ajunge în rai. Forma exterioara a fost pastrata, iar principalul continut - iubirea, schimbarea si educarea sufletului s-au dus pe planul doi.

Oamenii au început sa se adreseze staretilor si preotilor nu pentru a-si salva sufletele, ci pentru a primi bunuri sub forma de sanatate si bunastare. Acest proces al decaderii a durat mult timp.

Acum institutia staretiei, practic, a disparut, întrucât atasamentul si lacomia umana s-au intensificat de mai multe ori. Acea aspiratie si acele încercari de a ajuta astfel de oameni se transforma în autodistrugere.

Se pare ca vremea staretilor si a oamenilor clarvazatori s-a terminat. Nu mai avem asupra cui stramuta pacatele. Acum fiecare trebuie sa raspunda personal înaintea lui Dumnezeu pentru greselile lui.

Iar oamenii spera, din obisnuinta, la cea de-a doua venire a Mesiei: El va veni si îi va salva pe toti de la moarte, toti îsi vor arunca iar pacatele asupra Lui si din nou vor începe sa traiasca bine.

Iisus Hristos se identifica pe sine cu iubirea. Iubirea, care vine la un suflet lacom si imperfect, este întotdeauna o salvare, dar aceasta poate arata ca o boala, nenorocire si moarte.

Cu cât sufletul este mai lacom si mai agresiv, cu atât mai multe nenorociri va primi un om sau un întreg popor. Asa s-a întâmplat si în Israelul Antic.

Totusi, au existat atunci oameni care credeau cu adeva- rat în Hristos. Sa meditam asupra întrebarii: cine au fost acesti oameni? In primul rând, acestia erau oameni bolnavi, ologi, leprosi, adica aceia care erau umiliti fizic si spiritual.

Acestia erau cei la care cineva dintre rude s-a îmbolnavit sau a murit brusc. Pescarii simpli au devenit ucenicii lui Hristos, adica cei care ocupau treptele inferioare ale ierarhiei sociale - nu înteleptii, nu oamenii de stiinta, nu preotii, nu împaratii.

Iar oamenii care erau atasati de bunurile materiale si spirituale s-au dovedit a fi îndepartati de la acele adevaruri propovaduite de Iisus Hristos. In zilele noastre, multi se considera adevarati crestini si, cu toate acestea, se închina bunurilor materiale si spirituale. Idolatria iubeste sa se deghizeze în haine bogate.

Cu ce se deosebeste rugaciunea unui pagân de rugaciunea unui monoteist? Pagânul se roaga pentru bunurile trupului: adresându-se lui Dumnezeu, el cere sanatate si îndeplinirea dorintelor.

Un pagân se roaga pentru bunurile spiritului sau si pentru constientul sau: adresându-se lui Dumnezeu, el cerseste bunastare pentru propria soarta, cere ca sperantele si planurile lui sa se îndeplineasca, ca dusmanii sa îi fie pedepsiti, ca familia sa prospere.

Iar un monoteist se roaga pentru sufletul lui care este unitar si îmbina în sine toate contrariile. El îl roaga pe Dumnezeu sa îi sustina iubirea în suflet. Se roaga, iertând acei oameni prin care Dumnezeu i-a oferit o purificare.

El vede voia Divina si în evenimentele bune, si în cele neplacute. Cel mai important pentru el este sa pastreze iubirea si sa-si salveze sufletul...
Carti scrise de acelasi autor:
Serghei Nikolaevici Lazarev - Diagnosticarea Karmei 11. Sfarsitul dialogului - diagnosticarea karmei (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Nikolaevici Lazarev - Diagnosticarea Karmei 1. Sistemul autoreglarii campurilor
Serghei Nikolaevici Lazarev - Diagnosticarea Karmei 12. Viata ca bataia din aripi a fluturelui (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Nikolaevici Lazarev - Diagnosticarea Karmei 2. Karma pura, 2 volume (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Nikolaevici Lazarev - Diagnosticarea Karmei 3. Iubirea (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Nikolaevici Lazarev - Diagnosticarea Karmei 4. Privire in viitor (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Nikolaevici Lazarev - Diagnosticarea Karmei 5. Raspunsuri la intrebari (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Nikolaevici Lazarev - Diagnosticarea Karmei 6. Trepte catre divinitate (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Nikolaevici Lazarev - Diagnosticarea Karmei 7.Transcenderea fericirii (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Nikolaevici Lazarev - Primul pas catre viitor (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Nikolaevici Lazarev - Educatia parintilor. Partea 1 (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Nikolaevici Lazarev - Diagnosticarea Karmei 10. Continuarea dialogului (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Nikolaevici Lazarev - Diagnosticarea Karmei 8. Dialoguri (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Nikolaevici Lazarev - Diagnosticarea Karmei 9. Indrumar de supravietuire (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Nikolaevici Lazarev - Educatia parintilor. Partea a 2-a (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Nikolaevici Lazarev - Educatia Parintilor. Raspunsuri la intrebari (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Nikolaevici Lazarev - Educatia parintilor. Partea a 3-a (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Nikolaevici Lazarev - Educatia parintilor. Partea a 4-a (apare in curand - solicita acest produs)
Serghei Nikolaevici Lazarev - Diagnosticarea Karmei Seria 2. Experienta supravietuirii
Serghei Nikolaevici Lazarev - Diagnosticarea Karmei Seria 1. Sistemul autoreglarii campurilor
Serghei Nikolaevici Lazarev - Vindecarea Sufletului

Ce parere ai despre cartea "Diagnosticarea Karmei Seria 2. Experienta supravietuirii" ?

Cine a cumparat Diagnosticarea Karmei Seria 2. Experienta supravietuirii, a mai cumparat si:
Istoria Transilvaniei, editie academica in 3 volume
Ioan Aurel Pop
Miracolul telomerilor
Prof. dr. Elizabeth Blackburn, Dr. Elissa Epel
Trilogia cruciadelor, 3 volume
Jan Guillou
Misterul din Bucegi, set 5 volume
Radu Cinamar
Relatii clienti
Abonare
Top vanzari
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE