Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Sageata lui Poseidon

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP 10
VANZARI
ILLUMINATI
SOCIETATEA SECRETA
BEST BOOKS
CARTILE ANULUI 2018
Aboneaza-te la newsletter
De unde vin ideile bune. Istoria naturala a inovatiei
-10
De unde vin ideile bune. Istoria naturala a inovatiei
Editura: Publica
Data aparitiei: 2011
Numar de pagini: 384
Autor(i): Steven Johnson
Editura: Publica
Colectia: Co-Lectia de stiinta

Cu totii recunoastem o idee buna atunci când ne iese în cale. Ecuatiile cubice, tiparnita, creionul, bateria, Google – toate acestea sunt idei marete. Însa de unde vin ele? Ce fel de medii le fac mai probabila aparitia? Ce aprinde scânteia stralucirii lor? Cum generam ideile fundamentale care ne propulseaza ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » De unde vin ideile bune. Istoria naturala a inovatiei

De unde vin ideile bune. Istoria naturala a inovatiei

Cu totii recunoastem o idee buna atunci când ne iese în cale. Ecuatiile cubice, tiparnita, creionul, bateria, Google – toate acestea sunt idei marete. Însa de unde vin ele? Ce fel de medii le fac mai probabila aparitia? Ce aprinde scânteia stralucirii lor? Cum generam ideile fundamentale care ne propulseaza cariera, viata, societatea, cultura?

În De unde vin ideile bune, Steven Johnson îsi pune aceste întrebari, iar raspunsurile pe care le descopera sunt revelatoare si convingatoare. Într-un stil contagios, cultural omnivor, Johnson îsi foloseste abilitatile cognitive în varii domenii, de la neurobiologie sau urbanism pâna la cultura internetului, sfârsind prin a identifica sapte modele-cheie, care se afla în spatele inovatiei autentice.

Plecând de la mult laudatele sale naratiuni despre inovatori, The Ghost Map si The Invention of Air, ambele carti bucurându-se de un mare succes la public, Johnson examineaza modul în care inovatia poate fi accelerata în anumite împrejurari si în ce fel mediile fizice pot sa afecteze si sa stimuleze ideile marete. De la Darwin si canapeaua lui Freud pâna la sediile companiilor Google si Apple, Johnson cerceteaza focarele de inovatie din timpurile moderne si extrage abordari aplicabile si trasaturi comune ce par sa se iveasca în momentele de maxima originalitate.

Johnson este un adevarat erudit. Este înviorator sa urmaresti traseele imprevizibile ale gândirii sale. Pentru a ne explica de ce unele idei îsi fac aparitia pe lume, Steven face apel la mai multe discipline: chimie, istorie sociala, geografie, si chiar stiinta ecosistemelor

Los Angeles Times

Sclipitor... Johnson este un reprezentant al epocii post-categoriale... Abordarea din perspectiva ,,zoomului larg'' confera cartii lui Johnson forta, si o transforma într-un instrument de întelegere a pozitiei în care ne aflam astazi.

The New York Times Book Review

Un scriitor contagios de incitant... Steven Johnson este unul dintre cele mai rare produse ce pot fi gasite printre intelectualii de notorietate din secolul XXI. Este de o inteligenta iscoditoare, flexibila, dornica sa examineze argumente contradictorii, sa exploreze noi teritorii si sa sesizeze modele subiacente, pe care nu le întrezarise înainte.

Salon.com

Ce parere ai despre cartea "De unde vin ideile bune. Istoria naturala a inovatiei" ?

Cine a cumparat De unde vin ideile bune. Istoria naturala a inovatiei, a mai cumparat si:
Nesatul. Jurnalele lui Stefan 3
L.J. Smith
Angelica. Marchiza Ingerilor
Anne Golon
Dictionarul onomastic
Mircea Horia Simionescu
Despre cele ascunse de la intemeierea lumii
Rene Girard
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE