Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Gaseste puterea sa mergi mai departe

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPERCĂRŢI
ÎN PREGĂTIRE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Curs de drept civil. Obligatiile
Curs de drept civil. Obligatiile
Editura: Universul Juridic
Data aparitiei: 2015
Numar de pagini: 630
Autor(i): Liviu Pop, Ionut-Florin Popa, Stelian Ioan Vidu
Editura: Universul Juridic

Continutul ideatic al acestei lucrari acopera intreaga problematica a obligatiilor civile, institutia cea mai vasta si complexa a dreptului privat. Analiza desfasurata de autori are ca repere textele noului Cod civil, izvoarele sale interne si externe, precum si legislatia conexa, in acord cu eforturile si proiectele de uniformizare si modernizare ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Curs de drept civil. Obligatiile

Curs de drept civil. Obligatiile

Continutul ideatic al acestei lucrari acopera intreaga problematica a obligatiilor civile, institutia cea mai vasta si complexa a dreptului privat. Analiza desfasurata de autori are ca repere textele noului Cod civil, izvoarele sale interne si externe, precum si legislatia conexa, in acord cu eforturile si proiectele de uniformizare si modernizare existente in dreptul european si international, pentru a raspunde trebuintelor acestor vremuri.

Departe de a fi o simpla reeditare mai concisa a ?Tratatului elementar de drept civil?, consacrat teoriei generale a obligatiilor si realizat de aceiasi autori, lucrarea este un curs universitar care raspunde programei analitice a acestei discipline de studiu din planul curricular al facultatilor de drept. Insa cursul se adreseaza atat studentilor, masteranzilor si doctoranzilor in drept, cat si tuturor teoreticienilor si practicienilor dreptului, deopotriva, avand ca finalitate cunoasterea noii constructii legislative, doctrinare si jurisprudentiale a obligatiilor civile.

Lucrarea Curs de drept civil. Obligatiile are in vedere orientarile, teoriile si solutiile propuse, elaborate ori explicate in lucrarile recente si relevante ale unor autori romani si straini seriosi si informati care s-au aplecat cu interes asupra intelesului conceptelor centrale din sfera obligatiilor, ce se regasesc si in actuala codificare.
Carti scrise de acelasi autor:
Liviu Pop, Ionut-Florin Popa, Stelian Ioan Vidu - Curs de drept civil. Obligatiile (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Curs de drept civil. Obligatiile" ?

Cine a cumparat Curs de drept civil. Obligatiile, a mai cumparat si:
Zile de pescuit
Radu Anton Roman
Culegere de Monografii contabile
Mihaela Benta, Adrian Benta
Te-au facut la cap. Cum sa supravietuiesti vietii de familie
Oliver James
Divorturile amantilor
Corina Ozon
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE