Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povestea originilor. O istorie mare a tuturor lucrurilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP VANZĂRI
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
EDIȚII DE COLECȚIE
CELE MAI FRUMOASE CĂRȚI
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Cumpatare si Succes, pachet 2 volume
-25
Cumpatare si Succes, pachet 2 volume
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2019
Numar de pagini: 512
Autor(i): Jack Canfield
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

„Imperiile viitorului sunt imperiile minții.” (Winston Churchill)

Jack Canfield s-a specializat la Harvard în istoria Chinei iar după terminarea studiilor a lucrat ca psihoterapeut și profesor, niciunul dintre aceste joburi nefiind se pare ceea ce își dorea cu adevărat să facă.

Întâlnirea cu W. Clement Stone - mentorul său - de ...
Pret: 121,00 lei
Pret: 90,75 lei
buc.
CARTI » Dezvoltare Personala » Cumpatare si Succes, pachet 2 volume

Cumpatare si Succes, pachet 2 volume

„Imperiile viitorului sunt imperiile minții.” (Winston Churchill)

Jack Canfield s-a specializat la Harvard în istoria Chinei iar după terminarea studiilor a lucrat ca psihoterapeut și profesor, niciunul dintre aceste joburi nefiind se pare ceea ce își dorea cu adevărat să facă.

Întâlnirea cu W. Clement Stone - mentorul său - de la care a învățat principiile succesului care se află la temelia carierei sale de autor și coach, i-a schimbat definitiv viața.

Jack Canfield a fost convins de faptul că oricine poate face și obține orice își dorește în viață cu o condiție: să țină cont de anumite principii, pe care, orbiți de ritmul amețitor al vieții de zi cu zi, avem tendința mai degrabă să le ignorăm decât să le aplicăm. El susține că a aplicat aceste principii în viața lui, bucurându-se din plin de succes pe toate planurile vieții.

Prin urmare, a transformat transmiterea principiilor succesului și ajutarea oamenilor să facă ceea ce își doresc și să ajungă acolo unde își doresc în viață într-un deziderat.

Succesul enorm înregistrat de cărțile sale, dar și mărturiile oamenilor care susțin că au reușit să își împlinească visele cu ajutorul cărților lui reprezintă un motiv în plus pentru a avea încredere în faptul că metodele propuse de Jack Canfield funcționează.

Începând cu seria fenomen „Supă de pui pentru suflet”, în cadrul căreia au apărut peste 250 de titluri, toate bucurându-se de succes și multe dintre ele devenind bestselleruri, continuând cu bestsellerul New York Times „Principiile succesului” în care vei regăsi principii atemporale pentru succes, aplicate de oameni de pe toate colțurile planetei de-a lungul istoriei, de la indivizi de rând, la CEO și lideri importanți, și până la „Cumpătare în 30 de zile”, cartea-tratament care îi poate ajuta pe cei care consumă alcool excesiv, dar și pe dependenții de orice fel să redevină cumpătați, toate cărțile lui sunt menite să îți transforme existența din una mediocră sau sub-mediocră într-una satisfăcătoare, sau, mai bine zis, împlinită.

Dacă vrei să îți schimbi viața, dacă ai nevoie de îndrumare pentru a-ți schimba felul în care gândești, pachetul de cărți pe care ți-l propunem în rândurile de mai jos ar putea fi tot ce ai nevoie.

Pachetul este compus din:

Principiile succesului - cum să ajungi de unde eşti acolo unde vrei sa fii

Cartea de față, scrisă în colaborare cu Janet Switzer adună laolaltă 64 de principii atemporale pentru obținerea succesului, fiind folosite de-a lungul timpului oameni diferiți de pretutindeni.

Aceste principii au fost studiate, predate și trăite de Jack Canfield timp de mai bine de 30 de ani, fiind convins că ele pot ajuta pe oricine să ajungă de acolo de unde se află în momentul de față, acolo unde vrea să ajungă.

Principiile Succesului™ te vor ajuta să îți sporești încrederea în sine, să faci față provocărilor zilnice, să trăiești cu pasiune și scop și să îți realizezi până și cele mai ambițioase planuri.

O carte de citit cu creionul în mână, pentru a-ți nota la timp ceea ce autorul îți cere, o carte de citit și aplicat, o carte de citit și de luat de la capăt, atunci când schimbarea întârzie să își facă apariția în viața ta.

O carte ticsită cu povești memorabile, de natură să te inspire, culese de la CEO, atleți de talie mondială, celebrități și oameni obișnuiți.

Cumpătare în 30 de zile: cum să reduci cantitatea de alcool sau să renunți complet la el în intimitatea căminului

Cumpătare în 30 de zile este o altă carte din portofoliul lui Jack Canfield care își propune să îi ajute pe indivizi să depășească piedicile care nu îi lasă să trăiască viața pe care și-o doresc.

O carte ca un prieten secret capabil să te ajute să scapi de problemele cu alcoolul sau cu drogurile, sau cu orice altă dependență chinuitoare.

Autorii garantează că metoda funcționează foarte bine pentru orice tip de dependență, deși se adresează în special celor care au probleme în a consuma alcool cumpătat.

Așa cum mulți fumători s-au lăsat de fumat cu ajutorul cărții lui Allen Carr - În sfârșit, nefumător – suntem siguri că mulți indivizi vor scăpa de problema consumului excesiv de alcool cu ajutorul acestei cărți.

Autorii nu vizează odată cu acest program în mod expres renunțarea completă la băutură, ci formarea comportamentului de a bea astfel încât alcoolul să nu mai aibă un impact negativ asupra vieții indivizilor.

Aparținând genului self help, cartea este în același timp și o lectură de dezvoltare personală, ajutându-te să îți crești încrederea în tine însuți, să scapi de frici și nesiguranțe, să îți înfrângi limitele, să îți faci curaj să ieși din zona de confort pentru a păși spre o nouă etapă a vieții tale și să găsești acea motivație puternică pentru a renunța la alcool în favoarea unei vieți mai bune.

Acest volum îți va furniza totodată și numeroase informații utile cu fundament științific despre alcool și dependența de el, dar și despre corpul tău și modul în care funcționează el. Informațiile nutriționale și cele legate de ce înseamnă un stil de viață cu adevărat sănătos îți vor fi de asemenea de ajutor în drumul tău spre… cumpătare.

Și chiar mai mult decât atât, cartea de față îi poate ajuta pe mulți dintre voi să își găsească sau să își regăsească scopul în viață.

Ce parere ai despre cartea "Cumpatare si Succes, pachet 2 volume" ?

Cine a cumparat Cumpatare si Succes, pachet 2 volume, a mai cumparat si:
Marea Trezire
Bodhidharma
Îmbunătățește-ți instantaneu dispoziția
Dr. Olivia Remes
Codul Vindecarii. 6 minute pentru vindecarea problemelor de sanatate
Alexander Loyd
Arta frugalitatii si a voluptatii
Dominique Loreau
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii vol. 1-12
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE