Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Ultima romantica

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP 10
VANZARI
ILLUMINATI
SOCIETATEA SECRETA
BEST BOOKS
CARTILE ANULUI 2018
Aboneaza-te la newsletter
Creierul si inteligenta emotionala
Creierul si inteligenta emotionala
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 112
Autor(i): Daniel Goleman
Editura: Curtea Veche
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

În ultimii ani, cunostintele despre bazele neurologice ale inteligentei emotionale s-au înmultit considerabil datorita noilor cercetari din neurostiinte.

În aceasta carte, Daniel Goleman reuneste cele mai relevante informatii despre dinamica neuronala care sustine formarea si dezvoltarea abilitatilor ce tin de inteligenta emotionala.

Veti descoperi: diferentele dintre inteligenta emotionala si IQ; dinamica neurala ...
Pret: 25,00 lei
buc.
CARTI » Dezvoltare Personala, Psihologie si Psihoterapie » Creierul si inteligenta emotionala

Creierul si inteligenta emotionala

În ultimii ani, cunostintele despre bazele neurologice ale inteligentei emotionale s-au înmultit considerabil datorita noilor cercetari din neurostiinte.

În aceasta carte, Daniel Goleman reuneste cele mai relevante informatii despre dinamica neuronala care sustine formarea si dezvoltarea abilitatilor ce tin de inteligenta emotionala<.strong>.

Veti descoperi: diferentele dintre inteligenta emotionala si IQ; dinamica neurala a creativitatii; starea ideala a creierului pentru a atinge performante optime; ce este creierul social; radarul etic al creierului; creierul 2.0 – creierul în era web-ului; metodele de gestionare a stre­sului; tehnicile de perfectionare a inteli­gentei emotionale; aplicatiile acestor cercetari în coaching, management, resurse umane si educatie.

În 1995, chiar înainte sa apara cartea mea, Inteligenta emotionala, îmi amintesc ca ma gândeam ca materialul ar reprezenta o reu?ita daca într-o zi s-ar întâmpla sa aud doi straini vorbind – unul sa foloseasca termenul „inteligenta emotionala“, iar celalalt chiar sa ?tie ce înseamna aceasta.

Acest lucru ar însemna ca notiunea de inteligenta emotionala, sau IE (termen pe care îl prefer popularului termen coeficient emotional – EQ), a devenit o mema, o idee noua, o parte componenta a culturii actuale. Ea a depa?it cu mult aceste a?teptari. IE s-a dovedit a fi un model influent în domeniul educatiei sub forma învatarii socio-emotionale ?i este recunoscuta ca fiind un ingredient de baza în leader­shipul de exceptie ?i, în egala masura, un agent necesar unei vieti împlinite.

Daniel Goleman

„Potrivit lui Daniel Goleman, pentru a lua o decizie buna, avem nevoie de sentimente referitoare la ceea ce gândim. Ideile si cercetarile stiintifice pe care le prezinta în acest volum sunt cu atât mai importante în climatul economic actual – procesul de luare a deciziilor este crucial pentru orice lider. […]

Cartea sa abordeaza acea parte a biologiei creierului care sustine functionarea componentelor inteligentei emotionale, printre care constiinta de sine, empatia, autocontrolul si creativitatea!“

Jennifer Ringler

„Cartea lui Daniel Goleman este ideala pentru pedagogii care încearca sa înteleaga sistemul emotional al elevilor, dar si pe al lor. Autorul dezvaluie caracteristicile definitorii ale inteligentei emotionale, care o diferentiaza de IQ. […]

Pe baza observatiilor sale si a descoperirilor oamenilor de stiinta din diverse domenii, Goleman stabile?te care sunt conexiunile dintre ariile cerebrale si componentele inteligentei emotionale.“

Lauren O’Neil

Autor al bestsellerului mondial Inteligenta emotionala, aparut prima data în 1995, Daniel Goleman (n. 7 martie 1946) este psiholog si cercetator în domeniul psihologiei clinice si al stiintelor comportamentale, domenii în care si-a obtinut doctoratul la Harvard.

A primit premiul Career Achievement (Premiul pentru Întreaga Cariera) din partea American Psychological Association (Asociatia Americana de Psihologie). A colaborat cu numeroase publicatii prestigioase, printre care The New York Times, People, Time, Journal of Social and Clinical Psychology, Psychology Today, Publisher’s Weekly, Journal of Transpersonal Psychology, Observer, American Journal of Psychotherapy, Journal of Consulting and Clinical Psychology si Journal of Applied Behavioral Science. Pentru articolele sale a fost nominalizat de doua ori la Premiul Pulitzer.

Dr. Goleman a publicat mai bine de 12 ani articole despre stiintele creierului si comportamentale în The New York Times.

Este cofondator al Collaborative for Academic, Social and Emotional Learning si codirector al Consortium for Research on Emotional Intelligence in Organizations. Cartea Creierul si inteligenta emotionala. Noi perspective este o continuare fireasca a preocuparilor autorului referitoare la bazele neurologice ale abilitatilor ce tin de inteligenta emotionala (IE), prezentând studii de neurostiinte ce releva circuitele cerebrale implicate direct în functionarea IE.

Ce parere ai despre cartea "Creierul si inteligenta emotionala" ?

Cine a cumparat Creierul si inteligenta emotionala, a mai cumparat si:
Secretul libertatii
Napoleon Hill
Formula fericirii. Minunatele descoperiri ale neuropsihologiei de azi
Stefan Klein
Da lovitura. Acum e momentul sa faci bani din pasiunea ta
Gary Vaynerchuk
Jocul vietii si cum sa-l jucam
Florence Scovel Shinn
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE