Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Toate panzele sus

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE
COLECŢII ŞI PACHETE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Creativitatea serioasa
-20
Creativitatea serioasa
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2017
Numar de pagini: 464
Autor(i): Edward de Bono
Editura: Curtea Veche
Colectia: Seria Edward De Bono
Disponibilitate: In stoc

Creativitatea serioasa identifica principalele prejudecati legate de procesele mintii si demonstreaza ca gândirea creativa poate fi învatata, atât la nivel individual, cât si la nivelul grupurilor.

Tehnicile sistematice intentionate prezentate de Edward de Bono ne arata nu doar cum putem concepe idei noi, ci si cum functioneaza acestea si cum le ...
Pret: 52,00 lei
Pret: 41,60 lei
buc.

Creativitatea serioasa

Creativitatea serioasa identifica principalele prejudecati legate de procesele mintii si demonstreaza ca gândirea creativa poate fi învatata, atât la nivel individual, cât si la nivelul grupurilor.

Tehnicile sistematice intentionate prezentate de Edward de Bono ne arata nu doar cum putem concepe idei noi, ci si cum functioneaza acestea si cum le putem aplica în ceea ce facem.

EDWARD DE BONO, inventatorul conceptului de „gândire laterala“, a pus bazele formale ale tehnicilor de gândire creativa deliberata, fiind autoritatea numarul unu în lume în acest domeniu.

Este autorul a 83 de carti, traduse în peste 40 de limbi. Teoriile si planurile sale de instruire au intrat în programele scolare din numeroase tari, fiind preluate de asemenea de numeroase companii si institutii din întreaga lume.

Creativitatea serioasa nu este o contradictie în termeni, ci dovada ca abilitatile gândirii creative pot fi îmbunatatite — creativitatea nu apartine exclusiv lumii artelor si nu este o chestiune de talent sau de întâmplare!

Utilizând tehnicile intentionate ale gândirii laterale, Edward de Bono produce o adevarata schimbare de paradigma, dezvaluind metodele sistematice care ne permit sa ne eliberam de constrângeri, sa ne schimbam conceptele si sa obtinem idei noi.

Aplicate în viata individuala, în activitatea companiilor si chiar în administratia publica, descoperirile sale pot produce adevarate revelatii, trecând dincolo de limitarile logicii si conducând spre obtinerea unor rezultate exceptionale!

„Un om extraordinar, plin de idei geniale. Edward de Bono nu înceteaza sa uimeasca datorita claritatii gândirii sale.“

RICHARD BRANSON, fondatorul Virgin Group

„Edward de Bono este principala autoritate la nivel mondial în domeniul creativitatii si în cel al predarii abilitatilor gândirii.“

COGNITIVE-EDGE.COM

„Creativitatea devine tot mai importanta în afaceri deoarece competitia se intensifica, iar actele creative sunt cea mai buna si mai ieftina metoda de a produce valoare suplimentara din resursele pe care le avem.“

GOODREADS.COM

EDWARD DE BONO este o personalitate de referinta în domeniul gândirii creative si inventatorul conceptului de „gândire laterala“ si al tehnicii celor „Sase palarii gânditoare“. Recunoscut pe plan international, învatamintele sale sunt apreciate de guverne, scoli si companii de marca.

Metodele de gândire ale lui de Bono ofera instrumente practice, creative pentru a permite fiecaruia — nu doar celor cu inclinatii „artistice“ — sa fie creativ în mod deliberat. Gândirea creativa poate fi vazuta astfel ca o abilitate obisnuita si intentionata, si nu ca un talent misterios. Din punct de vedere cultural, nu a fost dezvoltata gândirea pentru crearea de valori în societate si este timpul sa fie tratata mult mai serios. Ca parte a acestei initiative, Edward de Bono a predat cursuri de gândire în scoli, iar metodele sale sunt folosite în mii de institutii de învatamânt din întreaga lume.

Edward de Bono este doctor în medicina (Malta), doctor în filozofie (Oxford si Cambridge) si doctor în design (Institutul Regal pentru Tehnologie din Melbourne, Australia) si a urmat un program de master în arte si stiinte socioumane (Oxford). A detinut functii academice la Universitatea din Londra, la Oxford (unde a studiat ca bursier Rhodes), Cambridge si Harvard. A scris 83 de carti traduse în 42 de limbi în domeniul creativitatii si al gândirii.

Ce parere ai despre cartea "Creativitatea serioasa" ?

Cine a cumparat Creativitatea serioasa, a mai cumparat si:
Cei mai destepti copii din lume
Amanda Ripley
Cartea pentru barbati
Savatie Bastovoi
O abordare respectuoasa
Edgar Schein
Pretul iubirii
Savatie Bastovoi
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE