Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
De ce esueaza companiile. 10 greseli si 100 de solutii

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP VANZARI
ARTA REGALA
ISTORIE MASONICA
ALAN COHEN
CURS DE MIRACOLE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Termeni si Conditii
Conspiratii satanice ale secolului XX
Conspiratii satanice ale secolului XX
Editura: Stefan
Anul de aparitie: 2014
Numar de pagini: 198
Autor(i): Vladimir Alexe
Editura: Stefan
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

Conspiratii satanice ale secolului XX - Vladimir Alexe

Fragment din carte

DOSARUL „OPAL"

Dintre toate dosarele confindentiale ale agentiilor americane, dosarul „Opal“ se numara printre ea‘' cele mai secrete.

Si aceasta, în primul rând, datorita faptului ca el include nume de vârf ale politicii si finantelor mondiale, numerele de cont din bancile elvetiene ale ...
Pret: 18,00 lei
buc.
CARTI » Istorie, Politica si Administratie » Conspiratii satanice ale secolului XX

Conspiratii satanice ale secolului XX

Conspiratii satanice ale secolului XX - Vladimir Alexe

Fragment din carte

DOSARUL „OPAL"

Dintre toate dosarele confindentiale ale agentiilor americane, dosarul „Opal“ se numara printre ea‘' cele mai secrete.

Si aceasta, în primul rând, datorita faptului ca el include nume de vârf ale politicii si finantelor mondiale, numerele de cont din bancile elvetiene ale unor cunoscuti politicieni aflati pe lista de plata a mafiei internationale, implicarea unor guverne si servicii secrete intr-o suita de „mari inginerii financiare“, care au debutat catre sfârsitul anilor '60 si care au schimbat fizionomia economiei mondiale.

In al doilea rând, dosarul „Opal“ ofera acces la culisele din care s-au zamislit unele organisme global iste, cu o mare influenta asupra politicii si finantelor mondiale, mai ales în ultimele trei decenii ale secolului XX.

Galeria extraordinara de „personaje“ care apar în dosarul „Opal“ îl situeaza printre cele mai explozive cu putinta: armatorul Aristotel Onassis, bancherul David Rockefeller, directorul CIA, William Colby, bancherul Vaticanului, Michele Sindona, traficantul Adnan Kashoggi (unchiul celebrului Dodi Al-Fayed), fostul presedinte Richard Nixon, primul ministru australian Gough Whitlam, bancherii CIA Fraztk Nugan si Michael Hand, «ecrebrol de stat Henry Kissinger si multi altii, implicate in dosar sunt si cele ''sapte surori'' ale petrolului mondial, cele mai importante sapte companii ale anilor '60: „Gulf Oil“, „Shell'', „Bir-tish Petroleum oil'', „Standard Oil'', „Mobil“, „Arco'' si „Placid Oil''.

In afcerea „Opal“ mai apar unele dintre bancile internationale cele mai importante, ca „Chase Manhattan“. „CitiRank“, „Ambrosiano Bank'', „Morgan Guaranty Trust“ etc.

Dar, poate mai presus de orice, dosarul ''Opal'' dezvaluie culisele unor mari „combinatii“ între lumea finantelor si „high-life-ul“ lumii interlope.

Se demonstreaza astfel ca lumea internationala bancara, a ''gulerelor albe“, lucreaza intens, in secret, cu lumea marilor traficanti, iar unele guverne, mari politicieni si servicii secrete, au fost implicate din plin în operatiuni financiare de o amploare putin obisnuita pentru cetateanul de rând, alimentat doar cu stirile din mass-media.

La acest capitol, dosarul „Opal“ nu este altceva decât o însiruire de întâlniri secrete, mituiri, sponsorizari de afaceri ilegale si acaparare de resurse, precum si de „arhitectura financiara“, materializatâ printr-un întreg „dominou“ de banci si companii.

Un aspect cu totul inedit al dosarului "Opal" il reprezinta si rolul, cu totul neasteptat, pe care timp de câteva decenii l-a jucat pe scena financiara mondiala legendarul armator grec Aristotel Onassis.

Personaj intens mediatizat in anii '60-’70, datorita relatiilor sale cu celebritati precum Maria Callas ori Jackie Kennedy, Onassis apare in dosarul „opal“ nu numai ca un armator de succes, ci, in mod surprinzator ca unul dintre marii „regizori“ din umbra ai finantelor si politicii internationale.

Acest rol, de „eminenta cenusie“ a unor inginerii financiare mondiale, este completat în dosarul „Opal“ cu date care îl plaseaza pe Onassis printre „nasii“ secreti ai unor oiganisme internationale, cum ar fi, de pilda, „Comisia Trilaterala“, o „fata“ cu totul neasteptata pentru cei care îl cunosteau pe „Ari“ doar ca miliardar boem sau playboy gri-zonat.

Precizam ca, in cele ce urmeaza, ne vom rezuma doar la cronologia unor date si fapte, fara alte consideratii. Lasam astfel cititorului dreptul la interpretarea faptelor prezentate...

CUPRINS:

Istoria atentatelor cu „masini-capcana“

Armele climaterice: cursa secreta SUA-Rusia

Misterul cursei: „TWA - 800“

Dosarul „opal“

Escadroanele mortii

Razboiul dezinformarii: Dosarul „Iuri Nosenko“

John Arthur Paisley: Dosarul „omului-satelit“

Spionaj în familie: Cazul John Walker

Juppegate“

Canonizarea Papei Ioan Paul al II-lea: perversiunile catolice si „haremurile de copii“

Celalalt 9/11: la 11 septembrie 1994, un avion „Cessna 150 L“ a atacat Casa Alba

Ce parere ai despre cartea "Conspiratii satanice ale secolului XX" ?

Cine a cumparat Conspiratii satanice ale secolului XX, a mai cumparat si:
Apararea ordinii constitutionale. Perspectiva unui ofiter de informatii
Vasile Malureanu
Religie si politica in Romania PostComunista
Lavinia Stan, Lucian Turcescu
Dictatorii Romaniei si bolile lor
Dora Petrila
Despre istorie
Eric Hosbawm
Relatii clienti
Abonare
Putere si sange. O aventura indiana
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE