Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Totul despre suplimentele alimentare

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPERCĂRŢI
ÎN PREGĂTIRE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Colectia Nota Zece. 10 carti de colorat
Colectia Nota Zece. 10 carti de colorat
Editura: Integral
Data aparitiei: 2014
Numar de volume: 10
Numar de pagini: 360, ilustrat
Autor(i): Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur
Editura: Integral

Colectia Nota Zece

La Editura Integral a aparut o colectie extrem de utila copiilor (fireste, si parintilor) pe cale sa ?nceapa scoala. Se cheama Colectia Nota Zece si cuprinde zece volumase de c?te 32 de pagini, toate Carti de colorat. Dar nu numai, deoarece fiecare pagina cuprinde nu doar un desen ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Colectia Nota Zece. 10 carti de colorat

Colectia Nota Zece. 10 carti de colorat

Colectia Nota Zece

La Editura Integral a aparut o colectie extrem de utila copiilor (fireste, si parintilor) pe cale sa ?nceapa scoala. Se cheama Colectia Nota Zece si cuprinde zece volumase de c?te 32 de pagini, toate Carti de colorat. Dar nu numai, deoarece fiecare pagina cuprinde nu doar un desen bun de colorat, ci si versuri instructive pe tema volumasului.

Conceptul cartilor: carti de activitati (colorat si scris). Continut: versuri (tematica educationala). Adresate deopotriva prescolarilor si elevilor din clasa pregatitoare si din ciclul primar, cele 10 carticele propun un format original de ?nvatare ?n joaca. De la elementele cele mai simple ? forma, culoare, ?nsemne elementare ?, la tabla ?nmultirii si reguli gramaticale, toate sunt prezentate ?n versuri jucause, usor de retinut deopotriva pentru copii si educatori.

Folosite acasa, la gradinita sau la scoala, cele 10 carticele de activitati compun un set complet de resurse educationale auxiliare programei scolare, cu care concorda, oferind parintilor si educatorilor acele instrumente de concentrare a atentiei si energiilor micilor cititori catre elementele de ?nvatare specifice prescolarilor si scolarilor mici.

Realizate de un colectiv de autori experimentati, lucrarile prezinta, ?ntr-un cadru educational unitar, un continut atractiv deopotriva prin grafica si joc literar, oferind micilor cititori un mod placut si instructiv de a-si petrece timpul, juc?ndu-se si ?nvat?nd cu placere.

Colectia contine:

Abecedar ?n versuri. Carte de colorat

Aritmetica ?n versuri. Carte de colorat

Gramatica ?n versuri. Carte de colorat

Zoologia ?n versuri. Carte de colorat

Geografia ?n versuri. Carte de colorat

Calendar ?n versuri. Carte de colorat

Limba engleza ?n versuri. Nursery Rhyme English Language. Carte de colorat

Mester mare la culoare. Carte de colorat

Stiintele naturii ?n versuri. Carte de colorat

Pietonul mic si voinic. Carte de colorat
Carti scrise de acelasi autor:
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Abecedar in versuri. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Aritmetica in versuri. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Gramatica in versuri. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Zoologia in versuri. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Geografia in versuri. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Calendar in versuri. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Mester mare la culoare. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Stiintele naturii in versuri. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Pietonul mic si voinic. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Colectia Nota Zece. 10 carti de colorat (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Colectia Nota Zece. 10 carti de colorat" ?

Cine a cumparat Colectia Nota Zece. 10 carti de colorat, a mai cumparat si:
Macromedia Dreamweaver 8
Khristine Annwn Page
Frontiera invizibila
Kilian Jornet
Eragon 1
Cristopher Paolini
Cartea despre barbati
Osho
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pachet 12 carti despre lumea in care traim
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE