Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
De ce esueaza companiile. 10 greseli si 100 de solutii

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP VANZARI
ARTA REGALA
ISTORIE MASONICA
ALAN COHEN
CURS DE MIRACOLE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Termeni si Conditii
Colectia Nota Zece. 10 carti de colorat
-5
Colectia Nota Zece. 10 carti de colorat
Editura: Integral
Anul de aparitie: 2014
Numar de volume: 10
Numar de pagini: 360, ilustrat
Autor(i): Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur
Editura: Integral
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

Colectia Nota Zece

La Editura Integral a aparut o colectie extrem de utila copiilor (fireste, si parintilor) pe cale sa înceapa scoala. Se cheama Colectia Nota Zece si cuprinde zece volumase de câte 32 de pagini, toate Carti de colorat. Dar nu numai, deoarece fiecare pagina cuprinde nu doar un desen ...
Pret: 100,00 lei
Pret: 95,00 lei
buc.
CARTI » Carti pentru Copii » Colectia Nota Zece. 10 carti de colorat

Colectia Nota Zece. 10 carti de colorat

Colectia Nota Zece

La Editura Integral a aparut o colectie extrem de utila copiilor (fireste, si parintilor) pe cale sa înceapa scoala. Se cheama Colectia Nota Zece si cuprinde zece volumase de câte 32 de pagini, toate Carti de colorat. Dar nu numai, deoarece fiecare pagina cuprinde nu doar un desen bun de colorat, ci si versuri instructive pe tema volumasului.

Conceptul cartilor: carti de activitati (colorat si scris). Continut: versuri (tematica educationala). Adresate deopotriva prescolarilor si elevilor din clasa pregatitoare si din ciclul primar, cele 10 carticele propun un format original de învatare în joaca. De la elementele cele mai simple – forma, culoare, însemne elementare –, la tabla înmultirii si reguli gramaticale, toate sunt prezentate în versuri jucause, usor de retinut deopotriva pentru copii si educatori.

Folosite acasa, la gradinita sau la scoala, cele 10 carticele de activitati compun un set complet de resurse educationale auxiliare programei scolare, cu care concorda, oferind parintilor si educatorilor acele instrumente de concentrare a atentiei si energiilor micilor cititori catre elementele de învatare specifice prescolarilor si scolarilor mici.

Realizate de un colectiv de autori experimentati, lucrarile prezinta, într-un cadru educational unitar, un continut atractiv deopotriva prin grafica si joc literar, oferind micilor cititori un mod placut si instructiv de a-si petrece timpul, jucându-se si învatând cu placere.

Colectia contine:

Abecedar în versuri. Carte de colorat

Aritmetica în versuri. Carte de colorat

Gramatica în versuri. Carte de colorat

Zoologia în versuri. Carte de colorat

Geografia în versuri. Carte de colorat

Calendar în versuri. Carte de colorat

Limba engleza în versuri. Nursery Rhyme English Language. Carte de colorat

Mester mare la culoare. Carte de colorat

Stiintele naturii în versuri. Carte de colorat

Pietonul mic si voinic. Carte de colorat
Carti scrise de acelasi autor:
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Abecedar in versuri. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Aritmetica in versuri. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Gramatica in versuri. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Zoologia in versuri. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Geografia in versuri. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Calendar in versuri. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Limba engleza in versuri. Nursery Rhyme English Language. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Mester mare la culoare. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Stiintele naturii in versuri. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Pietonul mic si voinic. Carte de colorat (apare in curand - solicita acest produs)
Costel Postolache, Ruxandra Romanciuc, Razvan Bucur - Colectia Nota Zece. 10 carti de colorat

Ce parere ai despre cartea "Colectia Nota Zece. 10 carti de colorat" ?

Cine a cumparat Colectia Nota Zece. 10 carti de colorat, a mai cumparat si:
Care-i faza cu cititul
Liviu Papadima, Irina Dobrescu
Urfin si soldatii sai de lemn
A. Volkov
Luminile nordului. Materiile intunecate vol. 1
Philip Pullman
Legendele pasarilor
Simion Florea Marian
Relatii clienti
Abonare
Putere si sange. O aventura indiana
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE