Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Totul despre suplimentele alimentare

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPERCĂRŢI
ÎN PREGĂTIRE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Codul penal. Comentariu pe articole. Editia 2
Codul penal. Comentariu pe articole. Editia 2
Editura: C.H. Beck
Data aparitiei: 2016
Numar de pagini: 1400
Autor(i): Valerian Cioclei, Iuliana Nedelcu, Teodor Manea
Editura: C.H. Beck
Colectia: Comentarii

Obiectivul lucrarii este acela de a pune la dispozitia practicienilor un instrument de lucru eficient, mereu util si actual.

Integrata in Colectia Comentarii, lucrarea are drept punct de plecare textul noului Cod penal si al Legii de punere in aplicare a acestuia si ofera cititorului informatia necesara pentru a putea intelege, ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Codul penal. Comentariu pe articole. Editia 2

Codul penal. Comentariu pe articole. Editia 2

Obiectivul lucrarii este acela de a pune la dispozitia practicienilor un instrument de lucru eficient, mereu util si actual.

Integrata in Colectia Comentarii, lucrarea are drept punct de plecare textul noului Cod penal si al Legii de punere in aplicare a acestuia si ofera cititorului informatia necesara pentru a putea intelege, interpreta si aplica noua legislatie penala.

Este realizata o explicare aprofundata a textelor noului Cod penal si o adnotare selectiva cu exemple jurisprudentiale.

Lucrarea cuprinde modificarile aduse textelor legale prin: Legea nr. 151/2016 privind ordinul european de protectie, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (M.Of. nr. 545 din 20 iulie 2016), O.U.G. nr. 18/2016 pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala, precum si pentru completarea art. 31 alin. (1) din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciara (M.Of. nr. 389 din 23 mai 2016).

Despre Editia 2

Aceasta noua editie, cum era si firesc, subliniaza si explica modificarile legislative aparute dupa prima publicare a lucrarii.

De asemenea, au fost revizuite, completate sau explicate mai amplu, unele abordari teoretice, tinand cont de evolutia legala, doctrinara sau jurisprudentiala. ?n acord cu ratiunea si obiectivele generale ale lucrarii, aceasta noua editie se concentreaza in primul rand pe actualizarea si interpretarea jurisprudentei create dupa editia anterioara.

Astfel, au fost avute in vedere recursurile in interesul legii, hotararile prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept, deciziile instantei supreme, precum si orice alte hotarari ale instantelor, cu relevanta in aplicarea corecta a legii penale, peste 28 de decizii.

?n aceasta maniera de abordare, prin aceasta editie, precum si prin editiile urmatoare ce speram sa vada lumina tiparului in viitor, intelegem sa asiguram obiectivul pe termen lung al lucrarii: acela de a pune la dispozitia practicienilor un instrument de lucru eficient, mereu util si actual.
Carti scrise de acelasi autor:
Valerian Cioclei, Iuliana Nedelcu, Teodor Manea - Codul penal. Comentariu pe articole. Editia 2 (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Codul penal. Comentariu pe articole. Editia 2" ?

Cine a cumparat Codul penal. Comentariu pe articole. Editia 2, a mai cumparat si:
Opt milioane de feluri de-a muri
Lawrence Block
Trilogie murdara la Havana
Pedro Juan Gutierrez
Cosmopolis
Don DeLillo
Dezinformarea
Ion Mihai Pacepa
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pachet 12 carti despre lumea in care traim
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE