Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Gaseste puterea sa mergi mai departe

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPERCĂRŢI
ÎN PREGĂTIRE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Calea Conducatorului
-15
Calea Conducatorului
Editura: Life Style
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 216
Autor(i): Dalai Lama, Laurens van den Muyzenberg
Editura: Trei Life Style
Disponibilitate: In stoc

Calea Conducatorului - Afacerile, budismul si fericirea intr-o lume interconectata!

Nascuta ?n urma unui deceniu de discutii ?ntre Sfintia Sa Dalai Lama si consultantul de management Laurens van den Muyzenberg, Calea conducatorului reprezinta o ?nt?lnire unica ?ntre doua lumi care, la prima vedere, par greu de asociat: mediul global de afaceri ...
Pret: 35,00 lei
Pret: 29,75 lei
buc.

Calea Conducatorului

Calea Conducatorului - Afacerile, budismul si fericirea intr-o lume interconectata!

Nascuta ?n urma unui deceniu de discutii ?ntre Sfintia Sa Dalai Lama si consultantul de management Laurens van den Muyzenberg, Calea conducatorului reprezinta o ?nt?lnire unica ?ntre doua lumi care, la prima vedere, par greu de asociat: mediul global de afaceri si budismul. Dupa o privire mai atenta, ?nsa, cele mai bune practici de afaceri si principiile budiste au multe ?n comun.

Ambele sunt preocupate de luarea deciziilor rationale, holistice si transformarea acestora ?ntr-o actiune responsabila si eficienta.

Lumea de astazi se confrunta cu multe dificultati: miliarde de oameni care traiesc ?n saracie cumplita; dezastrul ecologic ce planeaza asupra planetei; nici cetatenii din tarile prospere nu au siguranta viitorului. Este nevoie de un nou tip de conducere, unul care ?ntelege interconectarea si interdependenta indivizilor, a companiilor si a sistemului economic global.

Prin observatii fascinante si exemple din viata cotidiana, Sfintia Sa Dalai Lama ofera instrumente practice si sfaturi privind modul ?n care, inspirati de ?nvataturile budismului, putem ?mbunatati calitatea vietii tuturor oamenilor promov?nd practici de afaceri responsabile, etice si profitabile. ?ntr-adevar, ?nvataturile budiste au multe de oferit liderilor de afaceri. Aceasta este calea conducatorului.

Tenzin Gyatso, cel de-al XIV-lea Dalai Lama, este liderul spiritual al poporului tibetan, personalitate emblematica a omenirii. ?n semn de recunoastere pentru munca sa ?n slujba pacii si a problemelor globale de mediu, Sfintiei Sale i s-a decernat Premiul Nobel pentru Pace ?n 1989. Multe universitati occidentale i-au conferit titlul de Doctor Honoris Causa ca o recunoastere a importantei scrierilor sale asupra filozofiei buddhiste si a rolului pe care personalitatea sa ?l joaca ?n dialogul ecumenic si ?n mentinerea armoniei ?ntre marile religii ale lumii.

Viata Sfintiei Sale este calauzita de trei angajamente majore: promovarea valorilor umane fundamentale sau a eticii seculare ?n interesul fericirii umane; ?ncurajarea armoniei interreligioase si conservarea culturii budiste a Tibetului, o cultura a pacii si a nonviolentei.

Laurens van den Muyzenberg este consultat international de management care a trait si lucrat ?n 12 tari, vorbeste 7 limbi si s-a ocupat ?n principal de ameliorarea guvernantei corporatiste si performanta manageriala de top

Ce parere ai despre cartea "Calea Conducatorului" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE