Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Economia in vremea coronavirusului

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPERCĂRŢI
ÎN PREGĂTIRE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Calatoria suprema
-15
Calatoria suprema
Editura: For You
Data aparitiei: 2011
Numar de pagini: 200
Autor(i): Robert A. Monroe
Editura: For You
Colectia:

Exista o mare deosebire între aceasta carte si prima lucrare a lui Robert Monroe, Calatorii în afara corpului.

Pâna acum a fost vorba despre povestea singulara a lui Monroe, despre propriile sale aventuri pe care le-a descris, propriile sale întâlniri, dialoguri, pericole si descoperiri.

În Calatoria suprema, el ne spune ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » Calatoria suprema

Calatoria suprema

Exista o mare deosebire între aceasta carte si prima lucrare a lui Robert Monroe, Calatorii în afara corpului.

Pâna acum a fost vorba despre povestea singulara a lui Monroe, despre propriile sale aventuri pe care le-a descris, propriile sale întâlniri, dialoguri, pericole si descoperiri.

În Calatoria suprema, el ne spune cum si-a gasit calea – noua directie – cum a calatorit de-a lungul acesteia si dezvaluie motivul si scopul acestei expeditii de pionierat.

Iar cel mai important aspect este acela ca el include relatarile altora, care, prin noile sale programe de învatare, au reusit sa desluseasca harta, sa urmeze directia si sa îndeplineasca acelasi scop.

Cei care nu sunt familiarizati cu experientele în afara corpului pot gasi în aceasta carte ecouri, semnificatii, întelesuri sau puncte de recunoastere, care le pot reaminti ceva ce s-a întâmplat, poate, într-un vis – în acea stare crepusculara dintre somn si trezire, sau într-un moment brusc de întelegere sau intuitie, când totul pare sa revina la locul potrivit si sa capete sens.

Cei care sunt familiarizati cu astfel de experiente, vor deveni si mai constienti de dificultatea de a-si reda experientele într-un limbaj usor de înteles.

Într-o continuare mult asteptata a scrierilor sale, Monroe exploreaza oportunitatile profitabile care se afla dincolo de limitele lumii fizice.

El traseaza calea ce ni se deschide când ne parasim vietile fizice si îl poarta pe cititor, alaturi de el, într-o calatorie antrenanta, care extinde limitele experientei omenesti.

Aceasta este o calatorie care dezvaluie adevarul fundamental privind semnificatia si scopul vietii, precum si ceea ce se afla dincolo de ea. Calatoria suprema este capodopera unui gânditor si explorator îndraznet si original.

Despre autor:

Robert A. Monroe (1915 – 1995) a fost un pionier în explorarea experientelor în afara corpului, iar Calatorii in afara corpului, prima sa carte, a devenit indiscutabil clasica în domeniu.

Monroe a început sa cerceteze si sa faca experimente legate de formele extinse ale constiintei umane, pe care le traia el însusi.

Calatorii în afara corpului este o carte extraordinara, în care Monroe a înregistrat, cu obiectivitatea unui reporter, trairile si experimentele facute de el însusi. Aceste relatari ale experientelor sale în afara corpului – traite în stari dincolo de spatiu, timp si moarte – au adus mângâiere nenumaratilor oameni care au trait asemenea stari.

Ele au atras atentia cercetatorilor academici, medicilor, inginerilor si multor alti specialisti. Monroe si un grup de cercetatori au lucrat asupra unor metode de a induce si de a controla anumite forme de constiinta, iar rezultatele au dus la dezvoltarea unei tehnologii de ghidare audio usor de folosit, cunoscuta ca sincronizare hemisferica, sau Hemi Sync, care poate modifica starea creierului, prin sunet.

Carti scrise de acelasi autor:
Robert A. Monroe - Calatoria suprema (apare in curand - solicita acest produs)
Robert A. Monroe - Calatorii in afara corpului
Robert A. Monroe - Calatorii indepartate (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Calatoria suprema" ?

Cine a cumparat Calatoria suprema, a mai cumparat si:
Dincolo de rau
John Galsworthy
Marketing. Teste Grila editia IV
Virgil Balaure
Provocarea anti-gravitatiei
Marcel Pages
Gradina de dincolo. Zoosophia. Comentarii mitologice
Andrei Oisteanu
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE