Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Buruiana care impleteste streangul
Buruiana care impleteste streangul
Editura: Trei
Data aparitiei: 2011
Numar de pagini: 384
Autor(i): Alan Bradley
Editura: Trei

Flavia de Luce, copilul-minune al literaturii politiste, se întoarce cu o noua aventura!

Dupa uriasul succes al primului sau roman, Placinta e dulce la sfârsit, Alan Bradley îsi pune iarasi la încercare eroina preferata.

O întâmplare stranie tulbura din nou linistea din Bishop Lacey, acest bucolic satuc englezesc, cu gradini îngrijite si ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » Buruiana care impleteste streangul

Buruiana care impleteste streangul

Flavia de Luce, copilul-minune al literaturii politiste, se întoarce cu o noua aventura!

Dupa uriasul succes al primului sau roman, Placinta e dulce la sfârsit, Alan Bradley îsi pune iarasi la încercare eroina preferata.

O întâmplare stranie tulbura din nou linistea din Bishop Lacey, acest bucolic satuc englezesc, cu gradini îngrijite si pasuni învaluite în ceturi. si de data aceasta e nevoie de talentele Flaviei de Luce – neîntrecut detectiv si chimist genial – cu riscul ca ora ei de culcare sa fie în repetate rânduri depasita.

Pentru ca Flavia se afla la dificila vârsta de 11 ani. si pe lânga asta, trebuie sa lupte cu doua surori veninoase, sa se descurce cu imaginea fantomatica a unei mame pe care n-a apucat s-o cunoasca, sa accepte raceala unui tata absorbit de clasoarele lui cu timbre... si, în plus, sa mai rezolve si acest caz dificil!

Rupert Porson, papusar vestit, a suferit în timpul unui spectacol cu marionete un soc... electric si, din pacate, a parasit aceasta lume.

Excentrica lui asistenta pare suspecta, dar nu este singura. Prin poveste bântuie si Meg Nebuna, locuitoare a padurii Gibbet, unde se gasesc ramasitele unei vechi spânzuratori – scena unui episod întunecat din trecut.

În toiul intrigii mai aterizeaza si un pilot german îndragostit de surorile Brontë, care a riscat totul doar pentru a survola tinuturile mlastinoase si colinele acoperite de iarba neagra. si lista suspectilor se extinde...

Cum va dezlega neastâmparata Flavia misterul si la ce îi vor folosi de data aceasta cunostintele extinse de chimie ramâne sa descoperim.

«O performanta desavârsita care întrece un debut deja remarcabil.» -- Houston Chronicle

«Absolut încântator... o demonstratie de ingeniozitate... Ceea ce ne seduce este vocea plina de haz a Flaviei si distributia excentrica a personajelor. » -- People

«Bradley preia elementele clasice ale unui roman politist si le submineaza, iar rezultatul e o poveste alerta, cu nerv, care nu treneaza niciun moment.» -- Entertainment Weekly

Alan Bradley traieste în Canada, a publicat numeroase povesti pentru copii, precum si o carte de memorii (The Shoebox Bible, în 2004) si a lucrat ca jurnalist în presa canadiana.
Buruiana care împleteste streangul este al doilea dintr-o serie de cinci romane, serie a carei protagonista este Flavia de Luce, fetita detectiv pasionata de chimie.

Primul roman din seria respectiva, Placinta e dulce la sfârsit, a fost tradus în 36 de limbi si a fost recompensat în 2007 cu Dagger Award, precum si cu numeroase alte distinctii literare.

Carti scrise de acelasi autor:
Alan Bradley - Placinta e dulce la sfarsit (apare in curand - solicita acest produs)
Alan Bradley - Buruiana care impleteste streangul (apare in curand - solicita acest produs)
Alan Bradley - Hering rosu fara mustar (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Buruiana care impleteste streangul" ?

Cine a cumparat Buruiana care impleteste streangul, a mai cumparat si:
Limba engleza. Bacalaureat 2011
Ileana Leca, Alexandru Faciu
Contabilitatea institutiilor publice comentata, actualizata si simplificata
Virginia Greceanu Cocos
Esentialul in pediatrie
Eugen Ciofu, Carmen Ciofu
Bezna clara
William Golding
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE