Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Managementul in bolile oculare
Managementul in bolile oculare
Editura: Medicala
Data aparitiei: 2019
Numar de pagini: 980
Autor(i): Marieta Dumitrache
Editura: Medicala
Disponibilitate: In stoc

Concepută de un prestigios colectiv de autori din țară și din lume, sub coordonarea Prof. Dr. Marieta Dumitrache, într-un stil didactic deosebit de accesibil, dinamic, modern, lucrarea reprezintă o sinteză a managementului celor mai frecvente boli oculare, devenind astfel un ghid indispensabil celor a căror specialitate de bază este sau ...
Pret: 220,00 lei
buc.
CARTI » Medicina si Farmacie » Managementul in bolile oculare

Managementul in bolile oculare

Concepută de un prestigios colectiv de autori din țară și din lume, sub coordonarea Prof. Dr. Marieta Dumitrache, într-un stil didactic deosebit de accesibil, dinamic, modern, lucrarea reprezintă o sinteză a managementului celor mai frecvente boli oculare, devenind astfel un ghid indispensabil celor a căror specialitate de bază este sau va deveni oftalmologia, precum și medicilor de alte specialități, medici de familie etc., care se confruntă în activitatea lor curentă cu aceste afecțiuni.

În cuprinsul cărții se prezintă foarte schematic pe parcursul a 41 de capitole, atât managementul medical, cu o detaliere a tratamentului pe grupe de medicamente, dar și cel chirurgical și fotocoagulant laser din oftalmologie, conform celor mai noi tendințe din literatura și mai ales practica de specialitate.

Cuprins:

Managementul terapiei medicamentoase în bolile oculare. Midriatice și cicloplegice. Antiinflamatorii nesteroidiene. Antiinflamatorii steroidiene. Chimioterapice, imunosupresive imunomodulatoare.Tratamentul cu antibiotice în boli oculare. Managementul infecțiilor fungice oculare. Medicația antitrombotică. Managementul în neovascularizația coroidiană. Managementul în patologia orbitei. Managementul în conjunctivită. Managementul în afecțiuni palpebrale. Managementul medical în strabism. Managementul chirurgical în strabism. Managementul în nistagmus. Managementul în ochiul uscat și suprafața oculară. Managementul în afecțiunile corneei. Chirurgia refractivă a corneei. Transplant de cornee. Managementul în cataractă. Orientare managerială în glaucom. Managementul medical în glaucom. Managementul chirurgical în glaucom. Managementul în uveite. Managementul în distrofii și degenerescențe retiniene, coroidiene și vitreoretiniene ereditare. Managementul în bolile vasculare ale retinei. Managementul în degenerescența maculară legată de vârstă (DMLV). Managementul în patologia maculară non-DMLV. Managementul în tumori oculare. Managementul în bolile nervului optic. Decolarea retiniană regmatogenă. Managementul medical în bolile polului posterior. Managementul chirurgical în bolile polului posterior.

Managementul în hifemă. Managementul în hemoragia vitreană. Managementul în ateroscleroză și dislipidemie. Managementul în retinopatia diabetică. Managementul în endoftalmite. Eviscerație, enucleație, exenterație. Fotocoagularea laser în boli oculare de pol anterior Fotocoagularea laser în boli oculare de fund de ochi

Adresabilitate:

Medici specialiști oftalmologi, rezidenți.

Ce parere ai despre cartea "Managementul in bolile oculare" ?

Cine a cumparat Managementul in bolile oculare, a mai cumparat si:
Tratat de neuropsihologie. Volumul 1
Leon Danaila, Mihai Golu
Codul diabetului
Jason Fung
Controverse in psihofarmacologie. Volumul 1
Dr. Octavian Vasiliu
GeniAlimente
Max Lugavere
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE