Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Biroul II Roman si SSI in actiune. Ultima misiune
Biroul II Roman si SSI in actiune. Ultima misiune
Editura: Neverland
Data aparitiei: 2009
Numar de pagini: 318
Autor(i): Sevag Hagop Hairabedianv
Editura: Universul Juridic Neverland

Romanul de fata ne propune o incursiune in Romania anilor celui de-al doilea razboi mondial.

Romanul, etichetat de autor drept ?poveste cu iz politist?, se doreste si reuseste a fi o imbinare intre ?realitatea evenimentelor si a framantarilor politice dramatice din tara noastra intre anii 1939 - 1944 si a personajelor ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Biroul II Roman si SSI in actiune. Ultima misiune

Biroul II Roman si SSI in actiune. Ultima misiune

Romanul de fata ne propune o incursiune in Romania anilor celui de-al doilea razboi mondial.

Romanul, etichetat de autor drept ?poveste cu iz politist?, se doreste si reuseste a fi o imbinare intre ?realitatea evenimentelor si a framantarilor politice dramatice din tara noastra intre anii 1939 - 1944 si a personajelor istorice care au jucat un rol in acele vremuri de cumpana cum ar fi Maresalul Ion Antonescu, primul ministru Armand Calinescu, sefii S.S.I. Mihail Moruzov, Eugen Cristescu si altii, in paralel cu firul fictiunii care imbina de fapt elemente din activitatea de atunci ale serviciilor noastre de contraspionaj?.

Nu intamplator, imersiunea in trecut este provocata de un cataclism ? cutremurul din 4 martie 1977 ? care ne prilejuieste o intalnire cu un moment binecunoscut autorului, insa de asemenea ?disparut in istorie? pentru majoritatea cititorilor de azi, un moment cand oamenii care munceau in ceea ce azi numim ?structurile statului? ori ?serviciile secrete? actionau impreuna cu intreaga societate pentru inlaturarea urmarilor unui cataclism ce-i afecta pe toti deopotriva, un moment in care, ca si acum, politicienii momentului nu gaseau, de cele mai multe ori, decat ocazia de a-si face imagine pe seama nenorocirii semenilor lor.

Cititorul este astfel ?teleportat?, mai intai, intr-un tablou - pe care autorul a avut inspiratia sa ni-l faca a fi prezentat de doi pictori - al unei lumi stralucitoare, vesele si elegante, ce aminteste de descrierile Oliviei Manning din a sa celebra ?Trilogie Balcanica?.

Suntem in vara anului 1939, cand ?zilele de vara ale Balcicului isi imparteau farmecul cu noptile calde in care briza marii, incarcata de mirosul algelor, se topea printre gradinile cu arome de flori nestiute.

Cafeneaua lui Ahmed, pitita sub trei uriasi plopi argintii, era luminata de cateva felinare marinaresti,iar un patefon trimitea in noapte acordurile unui foxtrot.

La masutele scoase afara, la strada, era lume multa, majoritatea vilegiaturisti care se cunosteau intre ei. Deseori se auzeau glume aruncate de la o masa la alta.

Era un amestec de celebritati artistice, politice, bogatasi, tineri de bani gata si femei frumoase pentru care moda Parisului nu era un miraj, ci o realitate palpabila?. Desigur, lasam cititorului placerea de a descoperi tesatura de intrigi si enigme si de a gasi raspunsul la eternele intrebari ale romanului politist si de spionaj din toate timpurile: Cine-i asasinul? Cum vor fi prinsi si pedepsiti tradatorii?

Vom raspunde doar la ultima, care de obicei nu se mai pune: ofiterul de informatii si serviciul sau isi vor continua munca in slujba tarii si a intereselor ei, nestiuti si nevazuti decat de Istorie.
Carti scrise de acelasi autor:
Sevag Hagop Hairabedianv - Biroul II Roman si SSI in actiune. Ultima misiune (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Biroul II Roman si SSI in actiune. Ultima misiune" ?

Cine a cumparat Biroul II Roman si SSI in actiune. Ultima misiune, a mai cumparat si:
Limba romana. Vocabular
Nominatrix
Sectiune printr-un oras bolnav
Serge Brussolo
Securitatea Nationala si Conspiratia
Dan Davis
Mesajul lui Maharshi
Paul Brunton
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE