Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Vrabia Rosie

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP 10
VANZARI
C. D. DULCAN
SPIRIT SI MATERIE
MEDIUM
MEDICAL
STUDIUL CHINA
DIETA SI NUTRITIE
Aboneaza-te la newsletter
Bancile centrale, criza si postcriza
-10
Bancile centrale, criza si postcriza
Editura: Polirom
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 400
Autor(i): Daniel Daianu
Editura: Polirom
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

Bancile centrale, criza si postcriza. România si Uniunea Europeana încotro?

„Daniel Daianu ne ofera o noua carte scrisa într-un stil atragator si eliberat de statistici greoaie. Preocupat de viitorul României si al Uniunii Europene, de conditiile aderarii la zona euro, el subliniaza necesitatea ca România sa învinga piedici si inertii interne ...
Pret: 49,00 lei
Pret: 44,10 lei
buc.
CARTI » Afaceri Economie, Politica si Administratie » Bancile centrale, criza si postcriza

Bancile centrale, criza si postcriza

Bancile centrale, criza si postcriza. România si Uniunea Europeana încotro?

„Daniel Daianu ne ofera o noua carte scrisa într-un stil atragator si eliberat de statistici greoaie. Preocupat de viitorul României si al Uniunii Europene, de conditiile aderarii la zona euro, el subliniaza necesitatea ca România sa învinga piedici si inertii interne pentru restabilirea echilibrelor macroeconomice în mod durabil si pentru o dezvoltare robusta si competitiva.

Autorul reliefeaza apele învolburate ale Uniunii Economice si Monetare Europene, nevoia de reforme, dar si pericolul ca proiectul european sa fie prins în capcanele unor dispute si curente eurosceptice, centrifuge. În opinia lui Daniel Daianu, bancile centrale, alaturi de alte institutii responsabile, pot si trebuie sa joace un rol activ în stingerea cauzelor care nasc asemenea curente si actiuni amenintatoare.” (Academician Aurel Iancu)

„Volumul Bancile centrale, criza si postcriza. România si Uniunea Europeana încotro? ilustreaza viziunea academicianului Daniel Daianu asupra crizei financiare si demersurile la nivel european, precum si national în perioada post-criza. Profesorul Daianu examineaza rolul bancilor centrale în gestionarea crizei, nevoia reformarii functionarii zonei euro, erodarea multilateralismului în relatiile internationale paralel cu ascensiunea iliberalismului si, nu în cele din urma, trasaturi ale politicii macro-economice în România. Fin cunoscator al schimbarilor mari în lume, el ofera explicatii si face sugestii privind asezarea economiei României în acest nou context global, respectiv european.” (Conf.univ.dr. Ágnes Nagy, membru în CA al BNR)

„Textele cuprinse în aceasta carte ofera o întelegere profunda a unor subiecte de mare actualitate. Scrise într-un limbaj accesibil si cursiv, surprind într-un mod inteligent complexitatea relatiilor dintre dimensiunea sociala, politica si economica. Este un volum care prinde imediat cititorul, aducând totodata o valoare adaugata ridicata în dezbaterea temelor economice curente.” (Laurian Lungu, doctor în Economie, Cardiff University)

Ce parere ai despre cartea "Bancile centrale, criza si postcriza" ?

Cine a cumparat Bancile centrale, criza si postcriza, a mai cumparat si:
Cum sa devii un maestru al comunicarii si un orator desavarsit. Stand and deliver
Dale Carnegie
Triburi
Seth Godin
De ce esueaza un CEO
David L. Dotlich, Peter C. Cairo
Minighid de mutari castigatoare in piata de capital
Peter Schiff
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE