Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
De vorba cu Valeriu Popa despre sanatate si viata

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI IN
LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE,
COLECTII SI PACHETE
CARTILE CENTRULUI PENTRU
SANATATE DEEPAK CHOPRA
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Arheologia interzisa. Istoria ascunsa a rasei umane
Arheologia interzisa. Istoria ascunsa a rasei umane
Editura: Daksha
Data aparitiei: 2008
Numar de pagini: 848
Autor(i): Michael A. Cremo, Richard L. Thompson
Editura: Daksha
Colectia:

Arheologia interzisa a adus dovezi care arata ca oamenii au existat pe pamânt de sute de milioane de ani. Astfel de dovezi, cu anomalii, a catalizat o investigatie globala: "daca nu am evoluat din maimute, de unde am venit?"

Raspunsul intr-o carte cu dovezi bogat ilustrata (143 de figuri si 38 ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » Arheologia interzisa. Istoria ascunsa a rasei umane

Arheologia interzisa. Istoria ascunsa a rasei umane

Arheologia interzisa a adus dovezi care arata ca oamenii au existat pe pamânt de sute de milioane de ani. Astfel de dovezi, cu anomalii, a catalizat o investigatie globala: "daca nu am evoluat din maimute, de unde am venit?"

Raspunsul intr-o carte cu dovezi bogat ilustrata (143 de figuri si 38 de tabele)

De-a lungul secolelor, cercetatorii au gasit oase si artefacte dovedind ca oamenii moderni au existat de milioane de ani. stiinta instinationalizata a suprimat totusi aceste fapte. Prejudecatile bazate pe teoria stiintifica curenta actioneaza ca un "filtru de cunoastere" dându-ne despre preistorie o imagine care este în mare masura incorecta.

Din 1993, de când a fost publicata pentru prima oara Arheologia interzisa, a socat lumea stiintifica cu masiva cantitate de dovezi în favoarea vechimii extreme a oamenilor. Aceasta carte documenteaza sute de anomalii din consemnarile arheologice care contrazic teoria prevalenta si arata cum aceasta cantitate masiva de dovezi a fost sistematic "filtrata" si eliminata.

În 1979, cercetatorii de la Laetoli, Tanzania, sit din Africa de Est, au descoperit urme de picior în depozitele de cenusa vulcanica de peste 3,6 milioane de ani vechime. Mary Leakey si altii au spus ca urmele de picior erau cu neputinta de distins de cele de picior ale fiintelor umane moderne. Pentru acesti oameni de stiinta aceasta însemna doar ca stramosii umani de acum 3,6 milioane de ani aveau un picior remarcabil de modern.

Dar potrivit altor savanti, precum antropologul R. H. Tuttle de la Universitatea din Chicago, oasele fosile ale australopitecinelor cunoscute de acum 3,6 milioane de ani arata ca ele aveau picioare diferite de cele ale maimutelor. Deci ele erau incompatibile cu urmele de la Laetoli. într-un articol din editia din martie 1990 al Natural History, Tuttle a marturisit ca "suntem lasati oarecum cu un mister". Pare de aceea permisibil sa fie luata în considerare o posibilitate pe care nici Tuttle, nici Leakey nu au mentionat-o - ca, creaturi cu corpuri umane moderne anatomic corespunzatoare picioarelor cu anatomie moderna sa fi existat cu circa 3,6 milioane de ani în urma în Africa de Est.

MICHAEL A. CREMO, o autoritate internationala în anomalii arheologice despre care tine prelegeri peste tot în lume. Un cercetator asociat al Institutului Bhaktivedanta, el s-a specializat în istoria si filozofia stiintei. Este membru al Congresului Mondial Arheologic, al Asociatiei Europene a Arheologilor, al Societatii de Istoria stiintei, si al Asociatiei de Filozofia stiintei.

RICHARD L. THOMPSON, un membru fondator al Institutului Bakhtivedanta, si-a luat licenta în matematica de la Universitatea din Corneli. Este autorul unor carti stiintifice si articole despre biologia evolutionista. în 1984 a initiat un intens efort de cercetare care a culminat cu publicarea Arheologiei interzise.

Ce parere ai despre cartea "Arheologia interzisa. Istoria ascunsa a rasei umane" ?

Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
Cristalul eteric. Al treilea tunel
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE