Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
De vorba cu Valeriu Popa despre sanatate si viata

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI IN
LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE,
COLECTII SI PACHETE
CARTILE CENTRULUI PENTRU
SANATATE DEEPAK CHOPRA
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Afirmatii pentru autovindecare, editie de lux
Afirmatii pentru autovindecare, editie de lux
Editura: Dinasty
Data aparitiei: 2011
Numar de pagini: 140
Autor(i): J. Donald Walters
Editura: Dinasty Books
Colectia:

Gândurile cuprinse în aceasta carte sunt cele dupa care am încercat sa-mi traiesc întreaga viata.

Ele sunt fructul experientei, nu al învatarii din livresc. Reprezinta lectii învatate uneori cu tristete, cu dezamagire, cu durere, alteori cu fiorii descoperirii noului si al bucuriei crescânde. Uneori am citat cuvintele întelepte ale mentorului ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » Afirmatii pentru autovindecare, editie de lux

Afirmatii pentru autovindecare, editie de lux

Gândurile cuprinse în aceasta carte sunt cele dupa care am încercat sa-mi traiesc întreaga viata.

Ele sunt fructul experientei, nu al învatarii din livresc. Reprezinta lectii învatate uneori cu tristete, cu dezamagire, cu durere, alteori cu fiorii descoperirii noului si al bucuriei crescânde. Uneori am citat cuvintele întelepte ale mentorului meu spiritual, deoarece trebuie sa spun si ca aceasta carte nu ar fi putut fi scrisa daca nu ar fi existat calauzirea pe care am primit-o din partea lui.

Este atins un numar de cincizeci si doua de subiecte fundamentale. Prin urmare, ele pot fi folosite pentru fiecare saptamâna a anului. Dar, din nou, poti medita asupra aspectelor care ti se par a fi cele mai pline de semnificatii pentru tine, revenind la ele în momentele în care ai mai mare nevoie.

Afirmatii pentru autovindecare

Afirmatia reprezinta formularea unui adevar pe care încerci sa ti-l însusesti în viata. S-a spus ca suntem ceea ce mâncam. Ar fi mai adevarat sa spun: “Suntem ceea ce gândim.” Pentru ca mintile
noastre exprima si, de asemenea, influenteaza realitatea a ceea ce suntem, mult mai mult decât o fac trupurile noastre. Gândurile noastre ne influenteaza, într-o mare masura, pâna si starea de sanatate fizica.

Nici un mare progres în viata nu se produce întâmplator. Sportivul trebuie sa exerseze îndelung pentru a stapâni tehnicile de care are nevoie: aruncarea mingii, coborârea pe schiuri pe o panta dificila, saltul la o distanta cât mai mare. Iar pianistul trebuie sa munceasca cel putin la fel de mult pentru a ajunge la stapânirea miscarilor degetelor sale, pentru a putea interpreta cu usurinta cele mai complexe pasaje muzicale.

Si viata este o arta. Din nefericire, este o arta careia multi oameni îi dedica prea putina energie.

Oamenii iau viata asa cum este si se tot întreaba de ce lucrurile se încapatâneaza sa mearga prost.

Gândurile sunt lucruri. Cuvintele, care sunt gânduri cristalizate, au o putere incomensurabila, mai ales daca le rostim concentrându-ne. Simplul fapt ca te gândesti la oboseala îti poate submina energia.

Întarind acest gând prin cuvinte, “sunt extenuat”, definesti si prin aceasta conferi forta gândului respectiv.

Este valabil si invers. Daca te simti obosit dar, brusc, atentia îti este captata de ceva, oboseala va disparea cu totul! “Esti” ceea ce gândesti. Daca, în plus fata de acest interes brusc, îl si verbalizezi prin cuvintele “ma simt minunat”, este posibil sa descoperi ca, în afara faptului de a te simti doar cu putin mai bine, te simti, de fapt, ca si cum ai fi dobândit o noua definitie a propriei persoane.

Atât de multe din esecurile din viata noastra – legate de stapânirea unei limbi straine, de încercarile de a relationa cu ceilalti, de a face asa cum trebuie tot ceea ce ne propunem – se datoresc numai gândului ca ceea ce vrem sa facem este un lucru complet strain noua.

Pe de alta parte, multe dintre succesele din viata noastra sunt rezultatul acceptarii noului ca apartinându-ne.

Limba franceza, de exemplu, poate fi învatata mult mai usor de catre cel care se lasa patruns de gândul “sunt francez”, decât de cel care îsi spune (cum fac, adeseori, elevii la ora) “oamenii astia vorbesc “ciudat”!”

Dificultatea rezida în faptul ca obiceiurile noastre sunt înradacinate adânc în subconstient. Prin urmare, chiar si atunci când încercam sa le schimbam, ne trezim trasi înapoi în mod repetat si chiar
împotriva vointei noastre, potrivit vechilor obiceiuri. Pe de alta parte, afirmatiile, atunci când sunt repetate într-o stare de concentrare profunda iar, apoi, ajung în subconstient, ne pot schimba la niste niveluri ale mintii asupra carora majoritatea noastra are un control constient redus.

Suntem ceea ce gândim. Însa suntem si mult mai mult decât ceea ce gândim în mod constient.

Suntem multitudinea infinita de tipare conflictuale de sentimente, obiceiuri si reactii pe care le-am acumulat de-a lungul unei întregi vieti – fara nici o exagerare, pe parcursul întregii noastre vieti – în subconstientul mintii noastre. Pentru a ne vindeca, trebuie sa punem ordine si în aceste conflicte.
interioare.

Carti scrise de acelasi autor:
J. Donald Walters - Afirmatii pentru autovindecare, editie de lux (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Afirmatii pentru autovindecare, editie de lux" ?

Cine a cumparat Afirmatii pentru autovindecare, editie de lux, a mai cumparat si:
Cresterea iepurilor
Ioan Bud, Vlad-Viorel Vladau, Valentin Petrescu Mag
Ultimul dintre ei
Andreas Eschbach
Stilet cu sampanie
Rodica Ojog Brasoveanu
Nimic de invidiat. Vieti obisnuite in Coreea de Nord
Barbara Demik
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
Cristalul eteric. Al treilea tunel
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE