Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Toate panzele sus

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE
COLECŢII ŞI PACHETE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Adevar Profund. Relevarea amintirilor despre originea, trecutul, destinul si menirea noastra
-10
Adevar Profund. Relevarea amintirilor despre originea, trecutul, destinul si menirea noastra
Editura: For You
Data aparitiei: 2012
Numar de pagini: 279
Autor(i): Gregg Braden
Editura: For You
Colectia: Serie de autor Gregg Braden
Disponibilitate: In stoc

Adevar profund: Relevarea amintirilor despre originea, trecutul, destinul si menirea noastra

Gregg Braden, autor de succes si om de stiinta vizionar, sugereaza ca între subiectele cele mai fierbinti care ne divid ca familii, culturi si natiuni – probleme aparent disparate, cum ar fi razboiul, terorismul, avortul, genocidul, saracia, colapsul economic, schimbarile ...
Pret: 28,00 lei
Pret: 25,20 lei
buc.
CARTI » Spiritualitate si Ezoterism » Adevar Profund. Relevarea amintirilor despre originea, trecutul, destinul si menirea noastra

Adevar Profund. Relevarea amintirilor despre originea, trecutul, destinul si menirea noastra

Adevar profund: Relevarea amintirilor despre originea, trecutul, destinul si menirea noastra

Gregg Braden, autor de succes si om de stiinta vizionar, sugereaza ca între subiectele cele mai fierbinti care ne divid ca familii, culturi si natiuni – probleme aparent disparate, cum ar fi razboiul, terorismul, avortul, genocidul, saracia, colapsul economic, schimbarile climaterice si amenintarile nucleare – exista, de fapt, o legatura.

Toate izvorasc dintr-o perspectiva despre lume, bazata pe ipotezele false, ale unei stiinte incomplete.

Credintele depasite care stau la baza perspectivei noastre moderne despre viata, ne-au adus în pragul dezastrului si la pierderea a tot ceea ce pretuim ca civilizatie.

Reticenta noastra de a accepta noile descoperiri despre relatia noastra cu Pamântul, cu ceilalti si cu trecutul îndepartat ne tine blocati în gândirea care a dus la crizele care ne ameninta viata, în prezent.

Metoda stiintifica permite – si chiar anticipeaza – faptul ca noi informatii vor fi dezvaluite si asimilate, în cadrul credintelor existente. Actualizarea cunoasterii stiintifice cu noi realitati, care se deduc în urma noilor descoperiri, este esentiala pentru a mentine stiinta corecta, actuala si aplicabila.

A continua sa predai o stiinta care nu este sustinuta de noile descoperiri – bazate pe metode stiintifice acceptate – nu este, de fapt, o atitudine stiintifica. Dar acest lucru este exact ceea ce vedem ca se întâmpla în manualele traditionale, în salile de clasa si în mass-media, în zilele noaste.

Examinati singuri descoperirile care modifica 150 de ani de credinte stiintifice dar care nu se reflecta înca, în gândirea conventionala, inclusiv:

 - Dovezi ce atesta existenta unor civilizatii avansate, în perioada apropiata de epoca de gheata.

 - Originea si motivele razboiului în trecutul nostru îndepartat si ratiunea pentru care acesta ar putea deveni un lucru depasit, în zilele noastre.

 - Presupunerile false privind evolutia umana si teoria darwinista „Cel mai puternic traieste, cel mai slab dispare” si modul în care ele se manifesta în corporatii, societati, în situatii de beligeranta si în societatea de astazi.

Cartea Adevar profund dezvaluie noile descoperiri care modifica modul în care gândim despre totul – de la relatiile noastre personale, la civilizatia însasi. Când faptele devin clare, alegerile noastre devin evidente.

Fragment:

„Atributul oricarui adevar profund este ca negatia lui este, de asemenea, un adevar profund.” (Niels Bohr (1885–1962), fizician, laureat al Premiului Nobel)

FAPT: Pentru prima data în istoria omenirii, viitorul speciei noastre depinde de alegerile unei singure generatii.

FAPT: Suntem la „ora zero” a posibilitatii noastre de a rezolva amenintarile clare si actuale, la adresa lumii si vietilor noastre.

FAPT: Solutiile noastre la crizele iminente – inclusiv schimbarea climei, criza mondiala, scaderea cantitatii de hrana si apa potabila, cresterea nivelului de saracie si boala si amenintarea unui razboi global, care se contureaza la orizont – se bazeaza pe ceea ce credem despre noi si lume.

ÎNTREBARE: Cum putem sa facem cele mai importante alegeri din viata noastra, înainte de a cunoaste adevarurile cele mai profunde ale existentei?

Cum vom sti ce legi sa aprobam, ce metode sa adoptam si cum sa preîntâmpinam cele mai mari amenintari la adresa viitorului nostru, înainte de a accepta descoperirile care dezvaluie relatia noastra cu Pamântul, istoria ciclica a trecutului nostru si motivul pentru care alegem razboi sau pace? Descoperiti dovezile covârsitoare ce rescriu povestea stiintifica a originii, istoriei, destinului si menirii noastre...


Gregg Braden este cunoscut pe plan international, ca un pionier într-un domeniu ce uneste stiinta cu spiritualitatea. Capacitatea lui de a gasi solutii novatoare, la probleme complexe, a dus la o cariera de succes.

A fost geolog informatician la firma Philips Petroleum, în timpul crizei energetice a anilor ’70, iar în anii ’80, proiectant sef de sisteme informatice, la firma Martin Marietta Aerospace. În 1991, a devenit director tehnic la Cisco Systems, unde a condus procesul de dezvoltare a echipei de suport global, care asigura buna functionare a Internetului de astazi.

De peste douazeci de ani, Gregg cerceteaza sate aflate pe culmi de munte, manastiri îndepartate si texte uitate, pentru a le descoperi secretele eterne. Activitatea lui a dus la aparitia unor carti transformatoare, cum ar fi Efectul Isaia, Codul lui Dumnezeu, Trezirea la punctul zero, Pasind între lumi, Matricea Divina.

Acum publicate în 15 limbi si în 23 de tari, lucrarile lui Gregg ne arata, dincolo de orice îndoiala, ca avem puterea de a inversa procesul îmbolnavirii, de a redefini îmbatrânirea si chiar de a modifica realitatea însasi, acceptând ideea ca puterea credintei reprezinta limbajul cuantic al schimbarii.

Ce parere ai despre cartea "Adevar Profund. Relevarea amintirilor despre originea, trecutul, destinul si menirea noastra" ?

Cine a cumparat Adevar Profund. Relevarea amintirilor despre originea, trecutul, destinul si menirea noastra, a mai cumparat si:
Vindecarea spontana a credintei
Gregg Braden
Secretele pierdute ale rugaciunii
Gregg Braden
Legea Atractiei prin magie si cuvinte, pachet 2 volume
Uell Stanley Andersen
Creativitatea spontana
Tenzin Wangyal Rinpoche
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE