Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Timothy Ferris

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP
VANZARI
ISTORIA SERVICIILOR
SECRETE ROMANESTI
COLECTIA HARVARD
BUSINESS REVIEW
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
50 de carti fundamentale de spiritualitate
-10
50 de carti fundamentale de spiritualitate
Editura: Meteor
Data aparitiei: 2008
Numar de pagini: 416
Autor(i): Tom Butler Bowdon
Editura: Meteor Press
Colectia:

50 de carti fundamentale de spiritualitate constituie un adevarat caleidoscop de analize revelatorii care-l ajuta pe cititor sa aprofundeze ideile multora dintre marii gânditori din sfera spiritualitatii. Autorul împinge calatoria de împlinire spirituala pâna la ultimele sale consecinte explorând literatura dedicata revelatiilor, iluminarii si sensului vietii. olumul înglobeaza comentarii pe ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » 50 de carti fundamentale de spiritualitate

50 de carti fundamentale de spiritualitate

50 de carti fundamentale de spiritualitate constituie un adevarat caleidoscop de analize revelatorii care-l ajuta pe cititor sa aprofundeze ideile multora dintre marii gânditori din sfera spiritualitatii. Autorul împinge calatoria de împlinire spirituala pâna la ultimele sale consecinte explorând literatura dedicata revelatiilor, iluminarii si sensului vietii. olumul înglobeaza comentarii pe marginea a 50 de carti de renume care pot îmbogati mintea si vindeca sufletul, traversând epocile, continentele, traditiile spirituale si convingerile seculare.

Continând comentarii revelatorii despre fiecare informatie clasica, de ordin biografic, despre autori, împreuna cu un ghid succint despre alte 50 de titluri semnificative în domeniu, 50 de carti fundamentale de spiritualitate ofera o trecere în revista inedita a unui gen reintrat recent în atentia publicului.

Tom Butler-Bowdon este recunoscut actualmente ca un expert în literatura consacrata dezvoltarii personale. În acest sens, 50 de carti fundamentale de spiritualitate deschide o serie de cinci titluri concepute într-un registru similar: 50 de carti fundamentale pentru dezvoltarea personala, 50 de carti fundamentale pentru succes, 50 de carti fundamentale de psihologie, 50 de carti fundamentale pentru prosperitate.

Ce parere ai despre cartea "50 de carti fundamentale de spiritualitate" ?

Cine a cumparat 50 de carti fundamentale de spiritualitate, a mai cumparat si:
Mostenirea in noul Cod civil
Daniela Negrila
Si animalele merg in paradis
Stefano Apuzzo, Monica D'Ambrosio
Viata domnului de Moliere
Mihail Bulgakov
Calatorie libera
Zhuangzi
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE